Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
15:00 Kosarka :
TED Kolejliler - Gazientep 2 (2.40) koff Golema 2ka, za ponesigurnite H2
-Gi nadmina problemite so povredeni igraci, i poleka pocnuvaat da se vrakjaat vo forma. Premnogu se podceneti. I vreme e da napravat nekoja serija , bidejki se mnogu pokvalitetni od segasnoto 11to mesto .
Odam da ja uplatam :) srekno na site

Dali ke pobedi ili ke izgubi mene mi e gajle posto jas ke ja preskoknam za denes. Si kazav samo moe mislejne okolu utakmicata , Pa ako ja imas pisano da tepa daj boze da tepa sho da ti recam i onka mene ne mi igra nikakva uloga zosto ne ja pisav :)
Who need a striker when there is Yaya Toure. 1.48 u zlatna kopacka lapaj siii :D
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Бев сигурен дека ќе примат гол, ама па одма да го јајдат не :pos:

Сасуоло денес е фаворит против Чезена, имаат многу поквалитетен тим, но коеф. е на границата на исплатливоста. 1.55 е мал за тим од рангор на Сасуоло, а најмногу заради тоа што Канаваро нема да игра поради суспензија, а тој им е убедливо најдобар играч во одбрана.

За утре одлични за комбинација се Сампдорија и Фиорентина од Серија А.

Сасуоло денес е фаворит против Чезена, имаат многу поквалитетен тим, но коеф. е на границата на исплатливоста. 1.55 е мал за тим од рангор на Сасуоло, а најмногу заради тоа што Канаваро нема да игра поради суспензија, а тој им е убедливо најдобар играч во одбрана.

За утре одлични за комбинација се Сампдорија и Фиорентина од Серија А.
Знаеме дека имаат многу ваши играчи, а нападот за денес им е Берарди - Заза - Сансоне и по мене имаат ептен квалитетен напад, средината и одбраната прилично добра, Врсаљко, Ачерби и остали

:pos: Дортмунд, среќа тотално ги заборавив нив иначе сигурно ќе ги играв :ROFLMAO:

Ај баш да видиме дали ќе отпаднат од лига :ROFLMAO:

Денес би идел со
Вила GG
QPR дава гол
ПСЖ 1
Арсенал GG3+

на 2к.

Иначе од сабајлево изиграв сингл на Унтерахинг со Регенсбург 1, на нет паѓа се до 1,85 а по кладилнициве од 2 па до 2.10
Каква утакмица, ја пратев на flashscore и ја гледам полувреме 0-1 па има прават 0-2 и одам до кладилница да видам што има у понуда од 4 саат и се враќам ја гледам 3-2 (y)

леверкузен ај не ми ја дупи работата врти таму

Dresden iskochi 2 u 1, ja imav X u sistem..

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom