Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Who need a striker when there is Yaya Toure. 1.48 u zlatna kopacka lapaj siiiDali ke pobedi ili ke izgubi mene mi e gajle posto jas ke ja preskoknam za denes. Si kazav samo moe mislejne okolu utakmicata , Pa ako ja imas pisano da tepa daj boze da tepa sho da ti recam i onka mene ne mi igra nikakva uloga zosto ne ja pisav![]()
Знаеме дека имаат многу ваши играчи, а нападот за денес им е Берарди - Заза - Сансоне и по мене имаат ептен квалитетен напад, средината и одбраната прилично добра, Врсаљко, Ачерби и осталиСасуоло денес е фаворит против Чезена, имаат многу поквалитетен тим, но коеф. е на границата на исплатливоста. 1.55 е мал за тим од рангор на Сасуоло, а најмногу заради тоа што Канаваро нема да игра поради суспензија, а тој им е убедливо најдобар играч во одбрана.
За утре одлични за комбинација се Сампдорија и Фиорентина од Серија А.
Каква утакмица, ја пратев на flashscore и ја гледам полувреме 0-1 па има прават 0-2 и одам до кладилница да видам што има у понуда од 4 саат и се враќам ја гледам 3-2Иначе од сабајлево изиграв сингл на Унтерахинг со Регенсбург 1, на нет паѓа се до 1,85 а по кладилнициве од 2 па до 2.10