Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Dresden - X.. 1-x , 2-x

------------------------

Alfreton - 1 @ 3.10 .. 2:0 T.R.

---------------------------

Stranraer - gg3+
Dortmund - gg3+
Bournemouth - T2 2+
Tottenham - T1 2+

-----------------------------

Real - 1
PSV - 1
City - 1
PSG - 1
Galata - 1

Да не тераме оф-топик само ќе ти кажам пример од Интер и Сасуоло, Сасуоло вади нерешено со Јувентус, нерешено со Наполи, ги тепа Милан и Сасуоло дома губи од Интер 0-7, другата сезона исто, види како играат и пак изгубија од Интер 7-0. Чезена неможеа да ги тепаат, Наполи ги утепаа

http://tip.com.mk/tiket-kalkulator/ пробај тука
pisi ja 2 ko taka

Реал Мадрид-Сан Лоренцо ГГ3+ @ 2.80

Се си мислам аргентинците ќе му турнат 1 гол на Касиљас па шо сака нека е, во полуфиналето Круз Азул имаше одлични шанси за гол да му дат, па сега за овие мислам нема да е проблем, вреди да се проба...

Реал од 2-3 прво има 2,45 во Копачка,
Барса со Кордоба 2-3 прво има 2,3
ПСВ со Го Ахед 2-3 прво има 2,3

Се мислам кои две да ги изиграм

Баш гледав за Реал 95% има влагано 1+1 2+2 му даваат околу 1.70-2.00 коефициенти , а 2+1 1+2 околу 2.30 се некаде . До сега ги имам фатено над 10 пати 1+1 2+2 само со Базел ме заебаа .

Реал Мадрид-Сан Лоренцо ГГ3+ @ 2.80

Се си мислам аргентинците ќе му турнат 1 гол на Касиљас па шо сака нека е, во полуфиналето Круз Азул имаше одлични шанси за гол да му дат, па сега за овие мислам нема да е проблем, вреди да се проба...
Kruz azul za San Lorenzo e Real :D
Od mene denes,United t2 2+ , Leverkuzen t1 2+ ,PSG t1 2+ , Dortmund t2 2+ ,Swansea dava gol.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не тераме оф-топик само ќе ти кажам пример од Интер и Сасуоло, Сасуоло вади нерешено со Јувентус, нерешено со Наполи, ги тепа Милан и Сасуоло дома губи од Интер 0-7, другата сезона исто, види како играат и пак изгубија од Интер 7-0. Чезена неможеа да ги тепаат, Наполи ги утепаа

Каков фудбал ќе му изигра Милан на Рома ?..со кои играчи ќе му се спротистави?..тука ако не примат Милан три гола треба да се задоволни...1X е веќе милијарда посто...за 1 ќе се размисли ама веројатно ќе му ја дупнат глата

Ескишехир 0-0 точен?
Дартфорд 3за3?
Честер 3за3?
Алфретон 2-0 точен?
Ермис 3за3?

Си ги пишав онака сингл нешто за 50 нешто за 100ка колку да се рече.

Dva natprevari za tie sto igraat sistem :

- Metalac - Zadar 2 ( 2.70 ) : Zadar se vo odlicna forma vo poslednive 3 / 4 natprevari , igraat odlicno i pobedija so mnogu silni ekipi , sigurno i deneska ke igraat stabilno i ke dojdat do pobeda . Domasnava ekipa e vo losa forma i spored igrata sto ja pokazuvaat dvete ekipi vo momentov tesko deka ke mozat da dojdat do pobeda .. Kvotava sse dvizi odlicno vo momentov , veruvam deka ke ima pad do vecer ...
- Krka - Olimpija 1 ( 2.05 ) : Prednost davam na Krka da zeme pobeda , se raboti za mnogu nezgodna ekipa i silna po sostav , plus prednost na domasen teren .. Vo poslednive 4-5 natprevari pomegju ovie dve ekipi Krka ima mnogu podobar skor 4 od 5 ili 5 od 5 ako ne se lazam .. Iako i gostive imaat dobar sostav i se raboti za derbi natprevar vo Slovenija , sepak tipuvam na domasnive ...

St. Pauli - Aalen 1 2.25 Tolku za denes !!
3 za 3
f8d3a2f4d9dc858c54501eb3010ee0d6.jpg
[DOUBLEPOST=1419075403][/DOUBLEPOST]
Moj predlog staj si sistemce 5/6 za da ne ti idi od .!. da si kasas ako te padni edna :D
2:0 :D
Edit: 3:1

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom