Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
10702123_10205330385609516_5633379268398764927_n.jpg
Ми ја одложија Lincoln знае некој кај да видам дали ке се одигра во наредниве 3 дена ? :icon_lol:

@Mondonico дадоа добар кеоф за словачка ради добрата игра на нашите против Украинците, згора на тоа Словачка у гости играше а и рака на срце да не беа оние смотани киксови тешко дека ке си заминеа со 3 бода...
не ми се прави генерал послем војна :)
Немам пари за играње викендов, ама две утакмици ми влегоа во главата па да ги споделам.

Македонија-Словачка 2 @ 1.95 во Спортлајф. Словаците се доста поквалитетни од нашиот мултиетнички состав и иако сме домаќини мислам дека реално е да загубиме. Посебно после зборовите на селекторот кои ги слушнав денеска, а кој гласеа дека за да извадиме резултат мора да постигнеме барем два гола.

Италија-Хрватска 1 @ 2.25 во Спортлајф. Хрватите се квалитетни, ама Италија под Конте игра тежок фудбал, што мислам дека за домашен терене е идеален. Не очекувам натпревар со многу голови, но квотата за кец е искрено одлична и има логика да се одигра.

Ти се молам не ме нарекувај генерал после војна. Ние секогаш губиме од смотани киксови. Баш затоа и губиме толку често. Ова го напишав пред натпреварот, така да не ти држи вода.

Инаку @Атомската мравка Конте факторот најмногу ме носи кон тоа Италија да победи. Сепак без Пирло, дефинитивно се сомневам. Да играше тој без размислување Италија ќе беше чист кец, бидејќи Конте неверојатно добро знае да го користи. Во секој случај и натаму мислам дека шансите за победа на Хрватска во Италија се ептен мали.

@Tomasino ќе брани ли Омејер денес? ако не брани мислам ќе губат, а Монтпеље ја играм да дадат над 34.5
Не знам за тоа,повреден е?Со Истрес не играле 4ца играчи,Абало,Часар,Онрубиа и Омејер...
Сигурно тактизираа и чуваа сили за овај меч...

Италија ја држеше Пирло,колку што знам нема да настапува така да многу многу тешко дека ќе извојува победа денес,фудбалот им е во стагнација,а мотивацијата која ја даваше Конте во Јуве не се преслика во репрезентацијата.........Хрватите земаат барем бод овде 100%

И ја мислам дека Ита е реми, Хрвативе не се заебанција
Белгија и Чешка 3+

Инаку @Атомската мравка Конте факторот најмногу ме носи кон тоа Италија да победи. Сепак без Пирло, дефинитивно се сомневам. Да играше тој без размислување Италија ќе беше чист кец, бидејќи Конте неверојатно добро знае да го користи. Во секој случај и натаму мислам дека шансите за победа на Хрватска во Италија се ептен мали.

Конте факторот е многу значаен ама ќе му треба уште време него, треба да поминат повеќе утакмици башка и самиот не е сигурен и изјавува дека “резултатот е во втор план, битна е играта пред се“ а без Пирло средината ја губат 99% а и офанзивниве како Манџукич, Крамарич, Олич кај Хрватска се добри искористувачи на топки и сите во добра форма моментално.

Според мене максимум што може да извади Италија е нерешено ако теренот се среди до вечер и има брза игра.

Денес тaпa утaкмици ќе пaузирaм. Пуштив сaмo еднo нaрoднo сo 5 врзaни:
Хaген-Албa H1
ПСЖ-Кил 1Х
Мoнпеље H2
Чешкa ГГ
Нoрвешкa Т2[DOUBLEPOST=1416150452][/DOUBLEPOST]И овој Дустов бев у план да го играм да тепа денес ама го заборавив.

Последно уредено:
тоа е најглупиот начин за прогресија, затоа што немаш голем ќар и треба огромна банка, мој предлог, играј секој ден 3 натпревари 2+ пол, имаш минимум 15 коеф, со едно 2500 евра банка ке имаш за едно 45-50 пати да играш со тоа што ке бидеш минимум 250-300евра ќар месечно, е сега секој може да си го прилагоди системот не мора 2+ прво може да игра ГГ прво 2 натпревари и уплатите можеш да си ги прилагодиш зависно колку сакаш месечно да вадиш профит
Епа ризик е ова, треба среќа да имаш да ти даде 2+ прво дури 3 утакмици ... Ако веќе играш на среќа, одбери еден НБА тим и на прогресија бапај ја Х, имаш 20 коефициент башка од 82 текми сигурно 5-6 ќе изиграат Х ...

Не се летајте на Босна, после Светското не покажаа некоја посебна игра а и Израелците дома се незгодна екипа.

Mondeville-Nantes zeni kosarka dali imate nekoj info kade moze da najdam rezultatvo zivo, ja cekam za golemi pari uste nea 1 pa vo misla mi e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom