Џони Вајсмилер
Don't share my food
На хрт2 661 резултати во живо![]()
Татко ми до ден денес си гледа на ова страна..класика..ни резултати ни лајвскор не поштова..хрватски телетекс си е хрватски телекст нема лабаво таму

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На хрт2 661 резултати во живо![]()
Anzhi - 1
Poland - 2
Portugal - 1
И онака гледаш Latest results страната што беше и светнува некоја утакмица од 18та Англиска лига Бамбер Брис-Клиторис 0-3 а за двојка било 8 квота и си викаш "Еееееј сакав оваа да ја играм ама ја немаше во билтен",а ти прв пат слушаш и за едните и за другите.[DOUBLEPOST=1416030742][/DOUBLEPOST]Кој си знае си знаеНормално и тогаш никогаш не светеше мојата утакмица.Или ако светнуваше тогаш тоа беше обратно од што ми треба.
![]()
Сакаш една добра прогресија ? Избери си тим (само еден) од англискине помали лиги и на прогресија играј го цело време Х.. Од 46 кола што играат во првенството минимум 15 имаш Х ... Нормално банка да имаш претходно ...@Carla Suarez Navaro Стaврo гo видoв преескa пoстoт кaј шo ми предлoжи дa игрaм прoгресијa aмa ич не ми фaќa oкo. Ми пaднa нa пaмет 20% oд бaнкa (знaм декa брзo мoжaм дa изгoрaм aмa и oнaкa мaлa е бaнкaтa тaкa дa кoј јa ебе). Вoглaвнo игрaм квoти oкoлу 2 тaкa дa вaријaнсaтa е мaлa и мислaм декa иaм реaлни шaнси зa крaткo време дa нaпрaaм дoбрa бaнкa. Инaку бaнкaтa плaнирaм дa јa aпдејтитaм секoј ден oднoснo нa ден мaкс 5 бетa(целa бaнкa). Мислење?
Програм користиш или?..Еве уште еден принт скрин од друг Бетфер акаунт, бидејќи на форумот имам многу деца кои во ништо не веруваат. Овие пари се направени од почетни 300 евра. Тука правам еден експеримент, одам ал ин на минимални коефициенти.
Прегледај го приврзокот 106905
Сингл.Ајде некој ако сака да кажи кој систем да го играм би било најдобро
4 од 4 горе и долу после? Ето за 1000 денари уплата, кој систем го препорачувате?![]()
тоа е најглупиот начин за прогресија, затоа што немаш голем ќар и треба огромна банка, мој предлог, играј секој ден 3 натпревари 2+ пол, имаш минимум 15 коеф, со едно 2500 евра банка ке имаш за едно 45-50 пати да играш со тоа што ке бидеш минимум 250-300евра ќар месечно, е сега секој може да си го прилагоди системот не мора 2+ прво може да игра ГГ прво 2 натпревари и уплатите можеш да си ги прилагодиш зависно колку сакаш месечно да вадиш профитСакаш една добра прогресија ? Избери си тим (само еден) од англискине помали лиги и на прогресија играј го цело време Х.. Од 46 кола што играат во првенството минимум 15 имаш Х ... Нормално банка да имаш претходно ...