Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Во Еврогол ја има само ова игра..да не биди 2 во 2.. на сите други 8 комбинации сум добитен..до полувреме нека завршат 0-0 после шо сакаат нека прат

Премали се коефициентите ама е измислено за голема уплата...до пред некој ден никој не ја знаеше ова игра,сега гледам цела Битола почна само таа игра со големи суми да уплаќаат ама само во Еврогол ја има[DOUBLEPOST=1408467932][/DOUBLEPOST]
Што коеф има?
има само две опции N1-1, N2-2..е коефициентите се според екипите кои играат и нивниот коефициент за победа..е на пример на Салзбург да не биди 1 во 1 е 2.38 коефициентот

Премали се коефициентите ама е измислено за голема уплата...до пред некој ден никој не ја знаеше ова игра,сега гледам цела Битола почна само таа игра со големи суми да уплаќаат ама само во Еврогол ја има

ќе го затворите Еврогол баго стопанката баго :icon_lol:

ќе го затворите Еврогол баго стопанката баго :icon_lol:

Вака е поарно за нив..сега и ќоро и сакато во Еврогол само пишат,никој не влегва во другите вкладилници и имаат по три пати појќе уплата од претходно..

Ок, од мене 4 сингл типови за денес:

Стеауа-Лудогорец 2-2
Наполи-Билбао 2-2
Ридинг-Хадерсфилд 2-2
Реал-Атлетико 2-2

Со среќа (y)

Од мене за вечер:
Арсенал х-2
Леверкузен 2
Билбао Х
Салзбург 3+
Стеауа 1

Можете 4/5 системче

Таман мислев овој Јанович се опорави, види го шо праи бе.[DOUBLEPOST=1408471005][/DOUBLEPOST]
Ок, од мене 4 сингл типови за денес:

Стеауа-Лудогорец 2-2
Наполи-Билбао 2-2
Ридинг-Хадерсфилд 2-2
Реал-Атлетико 2-2

Со среќа (y)
За овие Ридинг незнам, ама од другиве 3 ако фатиш една дои ја ќе те исплатам.

Jas му влегов ALL-IN на четири утакмици.ајде да видам ова дали ќе ме падни

Стеауа-Лудогорец N2-2
Наполи-Билбао N2-2
Ридинг-Хадерсфилд N2-2
Реал-Атлетико N2-2

e ова ако ме падни ќе се обесам
не вреде за една спортска да се бесеш , ако те сака ке влезе ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom