Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Реал 1 или 1 и т1
1.6 и 1.8 коеф, доста ти е.

Инаку не се заебавајте Малмо денеска ако извади Х ќе им биде премија какво Х2.
Да врзам некоја со овие од лига на шампиони на пример Арсенал
Први неатпревари се мислам така???

Да врзам некоја со овие од лига на шампиони на пример Арсенал
Први неатпревари се мислам така???
Незнам, не ги разбирам овие што пишуваат дека Арсенал им е сигурна двојка, се игра во Турција за Арсенал не се знаи кој игра кој не игра, додека Бешикташ немаат повредени, така да ГГ варијантата е подобра од 2, друго јас попрво би ја играл Наполи 1 отколку Арсенал 2.

Добро мислев на натпреварот а не двојка ГГ 3+ 2+ нешто ке влези мора да влези

Haukar 1 i T1
Steaua W1
Reading 1 (nz stv zosto gledam sekade ja igraat tolku li se slabi godinava huddersvield)
Preston 2
Flora 2

Па Хадерсфилд првите две кола изгуби со катастрофални резултати

4-0 и 3-1

атмосферата е очајна кај нив,додека Ридинг сака да се врати во прва лига

Немаат тренер Хадерсфилд, а и најдобриот играч им е аут.

Kiel-Fuchtse Berlin 1 1.2 планирам да ја играм во тикет со голема уплата, дајте некоја така посигурна за поголема уплата ми треба уште две по 1.2-1.4 коеф

Наполи 1 1.85
Стеауа 0-2 1.60
Лидс 1x 1.48

На 500.
Мизерен коефициент за две екипи што форсираат пренапаѓачки фудбал. Стеауа со комбиниран состав у лига минатата даде 6 комада, just saying.

^ +1

Аман бе вие шо сакате сигурни за поголема уплата, кој не сака бе луѓе, вие мислите така се наоѓаат.

Не ми е јасно зошто сите се затрчувате на Стеауа 1?
Како да не знаете колку се луди Лудогорец :D
Пак ќе кажам, Стеауа со комбиниран состав на еден од појаките тимови у лигата викендов му даде 6 комада. Дома играат јако, напаѓачки, пред полн стадион. Сети се на Вардар што му се случи на гости у Букурешт. Не дека Лудогорец се слаби ама мислам дека вечер лапа два комада.

Да го споредуваш Вардар со Лудогорец е исто како да кажеш "Лани Барнли доминираа во Чемпионшип, овие Челзи ниедна титула не освоија чист 1 е тоа"

Малме бар 4 комада ќе прими вечер. 4:1, 5:1, 5:2 очекувам да заврши...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom