Ѓорче 1932
тој сум...
GG na Salzburg e 1.75 vo Mozzart.dobar koeficent
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ти си во право^ +1
Аман бе вие шо сакате сигурни за поголема уплата, кој не сака бе луѓе, вие мислите така се наоѓаат.
Во спортлајф 1,95 уште подобарGG na Salzburg e 1.75 vo Mozzart.dobar koeficent
Ако е ГГ, 99,9% ќе биде и гг3+. Нема шанси нерешено 1:1 да завршиА ако дојдат до ГГ, зошто да не одат и на ГГ&3+ ,што е 2,3 и што ме става во мисла.
Лошо многу лошо, вие што планирате ГГ да ја играте не ве спасува ни свети петар.Работата е што Малме се премногу потценети..можеби ќе биди 1 ама ГГ мислам дека нема кај да бега..
Не беше муабетот дека ги споредувам Вардар и Лудогорец, алудирав на нивнатаа напаѓачка игра на домашен терен. Лудогорец е вештачки тим направен пред 3-4 сезони со многу пари и имаат доста квалитетни имиња ама сите знаеме како поминуваат у Л.Ш. тие тимови (читај Шити). Не дека е сигурица кец ама вреди на 2.2 да се проба.Да го споредуваш Вардар со Лудогорец е исто како да кажеш "Лани Барнли доминираа во Чемпионшип, овие Челзи ниедна титула не освоија чист 1 е тоа"
Што значи ова Н ?Jas му влегов ALL-IN на четири утакмици.ајде да видам ова дали ќе ме падни
Стеауа-Лудогорец N2-2
Наполи-Билбао N2-2
Ридинг-Хадерсфилд N2-2
Реал-Атлетико N2-2
e ова ако ме падни ќе се обесам