Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aман, се пишманиш како женска пред анален секс. Те пишуваш, те не пишуваш во темата. Реши се еднаш. Инаку, знаеш колку смешно ти изгледа гифчето после погоден коефициент 2.35? Ако секој става такви гифчиња на таков погоден коефициент, темата ќе личи на сликовница. Плус, твојот просек на погоден 2 коефициент е полош од оној на некој дресиран мајмун кој бира рандом типови во понудата.
Собери се малку, не глуми старлета на темава.
Не се заебавај..никаде у свет не може..Дечки може да се игра систем 7 од 9 за 20 ден уплата во Копачка?
Во бетсити може каков сакаш систем ама 50 денари е минимална уплата.Не се заебавај..никаде у свет не може..
7 од 9 е 37 комбинации што значи минимум уплата 74 денари..
Во било која спортлајф може да подигаш не е битно дали е во тој објект на спортлајф уплатено или во друг.Дали може да се праи исплата у Спортлајф у друга кладилница? Се работи за ситни добивки под 1000
За денес мое мислењe:
Арсенал 2
Евертон 2
Челзи 2+ (јес да е мал коефициент, ама не е па до толку лош 1,38, Свонси ќе им бутне гол)
Ист Стрирлинг 2+п; ГГ второ ( оваа утакмица еден чикица ми ја кажа, и до сега освен минатото коло 7-8 пати ја фаќав)
Мехенгладбах 1 (ако сакаат Европа можат да ги згазат мртвите Штутгард)
Рома 2-4
Сасуоло 1X
Партизан 0-2
А ти не глуми толку паметен, туку постирај некој тип од еве 3 коеф и погоди го, па после јади трици...Aман, си пишманиш како женска пред анален секс. Те пишуваш, те не пишуваш во темата. Реши се еднаш. Инаку, знаеш колку смешно ти изгледа гифчето после погоден коефициент 2.35? Ако секој става такви гифчиња на таков погоден коефициент, темата ќе личи на сликовница. Плус, твојот просек на погоден 2 коефициент е полош од оној на некој дресиран мајмун кој бира рандом типови во понудата.
Собери се малку, не глуми старлета на темава.