Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За денес мое мислењe:
Арсенал 2
Евертон 2
Челзи 2+ (јес да е мал коефициент, ама не е па до толку лош 1,38, Свонси ќе им бутне гол)
Ист Стрирлинг 2+п; ГГ второ ( оваа утакмица еден чикица ми ја кажа, и до сега освен минатото коло 7-8 пати ја фаќав)
Мехенгладбах 1 (ако сакаат Европа можат да ги згазат мртвите Штутгард)
Рома 2-4
Сасуоло 1X
Партизан 0-2

Aман, се пишманиш како женска пред анален секс. Те пишуваш, те не пишуваш во темата. Реши се еднаш. Инаку, знаеш колку смешно ти изгледа гифчето после погоден коефициент 2.35? Ако секој става такви гифчиња на таков погоден коефициент, темата ќе личи на сликовница. Плус, твојот просек на погоден 2 коефициент е полош од оној на некој дресиран мајмун кој бира рандом типови во понудата.

Собери се малку, не глуми старлета на темава.
:pos:

Не се заебавај..никаде у свет не може..
7 од 9 е 37 комбинации што значи минимум уплата 74 денари..
Во бетсити може каков сакаш систем ама 50 денари е минимална уплата.

Дали може да се праи исплата у Спортлајф у друга кладилница? Се работи за ситни добивки под 1000

Дали може да се праи исплата у Спортлајф у друга кладилница? Се работи за ситни добивки под 1000
Во било која спортлајф може да подигаш не е битно дали е во тој објект на спортлајф уплатено или во друг.
Фулам - Норвич 1
Барнли - Мидлсборо 1
Дерби - Хадерсфилд 1
Ренџерс - Данди 2

За денес изиграв

Селта -Сосиедат 2+
Барнсли-Мидл 2+
ВБА-Тотенхем 2+
Арсенал-1

ајде да смениме на голчиња малце бидејќи ова нема смисла појќе

За денес мое мислењe:
Арсенал 2
Евертон 2
Челзи 2+ (јес да е мал коефициент, ама не е па до толку лош 1,38, Свонси ќе им бутне гол)
Ист Стрирлинг 2+п; ГГ второ ( оваа утакмица еден чикица ми ја кажа, и до сега освен минатото коло 7-8 пати ја фаќав)
Мехенгладбах 1 (ако сакаат Европа можат да ги згазат мртвите Штутгард)
Рома 2-4
Сасуоло 1X
Партизан 0-2

Ист Стрирлинг 2+п; ГГ второ , koja liga e ?[DOUBLEPOST=1397302233][/DOUBLEPOST]Bayern-Dortmund moze da se proba 2 ili x2 :)

Последно уредено:
Aман, си пишманиш како женска пред анален секс. Те пишуваш, те не пишуваш во темата. Реши се еднаш. Инаку, знаеш колку смешно ти изгледа гифчето после погоден коефициент 2.35? Ако секој става такви гифчиња на таков погоден коефициент, темата ќе личи на сликовница. Плус, твојот просек на погоден 2 коефициент е полош од оној на некој дресиран мајмун кој бира рандом типови во понудата.

Собери се малку, не глуми старлета на темава.
А ти не глуми толку паметен, туку постирај некој тип од еве 3 коеф и погоди го, па после јади трици...

Еве пошто мене ќе ме нема тука, еве ти шанса, како дресиран мајмун кој бира рандом коеф, да покажиш шо си одбрал и да постираш нешто... некој тип за промена наместо филозофски мисли и солење памет.

Сите малку на воздух...[DOUBLEPOST=1397311483][/DOUBLEPOST]Дискусијата со навреди завршува со овој пост, следна таква и добивате казнени па на одмор недела дена.
Не ме интересира кој почнал.

Ако не можете да се читате и не сакате да си реплицирате, имате опција игнор. Сметајте го ова како последна опомена.

Пријатен ден!

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom