Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kako почна денов само.
Тотехенм х2, 2-0 5-та минута.
Лејтон 0-2 гола, 2-0 9-та минута.

Ај да видиме дали и Сандрленд 1х ке го утнам.

Во право бил боаш шо дрвово го оставаше на клупа

Kako почна денов само.

Ја ги фатив Лејтон и Престон тим 1 2+ прво - ама налетав на МКДонс ...мислев ќе се борат за плеј оф, тие кур :'(

Во било која спортлајф може да подигаш не е битно дали е во тој објект на спортлајф уплатено или во друг.
Фулам - Норвич 1
Барнли - Мидлсборо 1
Дерби - Хадерсфилд 1
Ренџерс - Данди 2
da mu ebam barnli ...:гомце:

Kako почна денов само.

:cuc:

Сакав само Фулам 1 да го играм ама си реков ај не се будали не фрлај пари уплати нешто чисто рекреативно колку да се нервираш за џабе. :tapp:

Во било која спортлајф може да подигаш не е битно дали е во тој објект на спортлајф уплатено или во друг.
Фулам - Норвич 1
Барнли - Мидлсборо 1
Дерби - Хадерсфилд 1
Ренџерс - Данди 2

da ti ebam barnli ... slepci :facepalm:[DOUBLEPOST=1397318437][/DOUBLEPOST]NEKOJ PREDLOG POSIGREN ZA VECER, DA SE IZVADAM MALKU ? :D

Последно уредено:
Ајде кајгана магијо дади ми ја Бенфика Б 3+, еднаш и мене да ме послужи магијата :icon_lol:

Одлични резултатите досега;
Евертон 2,Фулам 1, Фрајбург 1,Шалке 1,Волзбург 1 уште утре Севиља 2 и Ливерпул 1.

Уште арсенал 2 и виљареал 1 за 1200 :vozbud: тикетот ми е уплатен само за 20 денари, таа сабота така на среќа која ќе ми дојдеше од 1.5 па нагоре коеф ја ставав и фатив 1000 за 20 ај и оваа да видам.

Уште арсенал 2 и виљареал 1 за 1200 :vozbud: тикетот ми е уплатен само за 20 денари, таа сабота така на среќа која ќе ми дојдеше од 1.5 па нагоре коеф ја ставав и фатив 1000 за 20 ај и оваа да видам.
so srekja neka ti e , nego imas li i ti nekoj posiguren tip za vecer ?

so srekja neka ti e , nego imas li i ti nekoj posiguren tip za vecer ?
Реал 1-1 1.20 коеф
Барса 2 и т2 1.40
Знам дека е ептен мал коеф ама незнам што друго за вечер да ти кажам, за утре Челзи 2.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom