Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше да префолмулирам изглеа, ќе има ли некој у Добивка кој што се кладел само на фудбал :D Треба да почнам да ги пратам тенисиве

samo gol gol mu e fintata koga igrat takvi nekoi ekipi barca real juventus celzi baern dortmund apsolutni favoriti ,,, udarajte samo gol gol ,, i protivnicite trenirat i igrat fudbal a ne vaterpolo logicno e deka ke dadat i oni 1 gol barem :icon_lol:

По истата логика ја играв Рома, 2.00 коеф. Само таја ја чекав последна, џабе, ме акна ме тресна :D

Требаше да префолмулирам изглеа, ќе има ли некој у Добивка кој што се кладел само на фудбал :D Треба да почнам да ги пратам тенисиве
Немој. Како за тенис што можеш да се изнервираш, не можеш за никој друг спорт. Кога ќе видиш какви грешки прават...

Секоја добитна комбинација може да ја гледаш како засебен добитен талон. Не можат да се множат меѓу себе, би добил астрономска сума.

;)
--- надополнето: 31 октомври 2013 во 23:27 ---

Полека со добивките, ќе затвориш некоја кладилница.

:unsure:

За мој години е доволно :) гледај ти да фатиш некое ливче доста математики му водиш на другиве океј?

17, ти немаш капацитет за спортска да играш бе :) нека не ти биде криво дека што неможеш да фатиш.. и за тоа ум треба а ти не го поседуваш тоа :D

17?

Делуваш помладо.

па и љубоморни сте станале, наместо да се радуваме кога некој ке добие :facepalm:

Само незнам што е доволна добивка за нечии години, добивка си е добивка, секој има различна стратегија за играње. Јас на пример да сум секој ден во просек 500 - 1000 денари во плус би бил задоволен. Оние добивки со 200 , 20 000 се дешаваат еднаш во 200 обиди. Зависи кој како го сфаќа кладењето, најпаметно е да се игра со толку колку што си спремен да изгубиш и без алчност, не дека и тоа е гаранција за успех, на крајот на денот ова е коцка :) Да сите слушаме дека некои може заработуваат што се вика за живот од кладење ама никој не гарантира дека не може да ги забие малер, затоа кладењево треба да се гледа како доплнителен секундарен приход, ако е некад поголем од примарниот супер :D али тоа бар кај мене не се десило бар да е пола би било топ.

Виљареал x/2,Бетис x/2,1/2 билбао не дава гол,ама овие сакативе белгијци ми ебаа мајката...Иначе Виљареал ги нема победено гетафе не знам зошто ја игравте 1 воопшто...Жал ми е ,се надевам утре сите ќе фатите ;(

Јебем ти логика , Барса губи дома од Нантер , @1.02 коефициент... Нант кој пред некој ден губи 30 разлика од Партизан . Инаку мене ме јебе стандард 1и3+ покрај Аланија-Атлетико-Рома морав четврта да додадам оти мал ми се виде коефициентот на трите :facepalm: милиони сум зијан овие 3 дена си еба мамата....

Ах, што промаши тој бекот на Билбао, у петерец со глава, у голаут ја акна...
Да тепаше Билбао, 10 000 добивка... Нишикори-Гаске последна за 10 000, и таа ми избега од раце...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom