Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ТампаБеј се враќет од 0-3 негатива овие психопативе Хјустон трета четвртина со 15 разлика ја губат тибам и коцка и све.

Каква местенка 2/1 си направија овие Лидс секоја им чест, ФА купов изгледа постои само колку да се намести некој натпревар а ние будалите да фрлиме некое евро

Да ја отвориме годинава со првиот сингл
Devonta Freeman touchdown YES 1.89
:pivo2:pokasno idemo so drug tip poso momentalno sum zelka :pijanco::pijanco:[DOUBLEPOST=1515350507][/DOUBLEPOST]Portland - San Antonio 1 1.80

Последно уредено:
ТО БРЕ Андоне у курац те љубим. :vozbud: Знаев дека нема да е 1, катастрофа е подморницата и си одиграв прво 1-2 и второ 1-2 гола, а се мислев 1 до последен момент. Уште Реал за 4500. :cool:

Пишам хокеј, 5 утакмици, 4-те од Норвешка и Медвешчак-Салцбург, сите 5+. Како ги фаќам ги заокружувам и ги исклучувам од мои утакмици...Фриск Аскер светна за 5+ ја заокружив и ја тргнав. Последните две кои изгледаше ќе ме паднат, пошто фалеа по 3-4 гола во последна третина да паднат, за некое чудо се истурија од голови и влегоа. Едната од 1-0 прва третина, 3-3 заврши. :LOL: Сиот радосен јас добитен...вртам кај Аскер, го поништиле голот, 3-1 завршила....:facepalm: ебати среќата.
Претходно пладневно имав 3 кошарки од Кина и плус една од Шпанија Бетис-Барса. Ги фаќам кинезиве, а Бетис-Барса имаат 140 поени на 5 мин до крај. 60 поени паднаја во последната и имаја вкупно 171 поен, а ја имав 170.5 минус. :ojeaa:

Да му се исерам едно зелено органско на таа неисончана диско топка матер му ебам пропала. ЛШ да не фатат оваа сезона им ебам ќорите бухови.

Какви куртони пиче мајчино да ебам

26219861_10215311708525672_4987549563407667079_n.jpg

Ајде момци исто да ви тргне и вас годината

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom