Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кои гомца се Моцарт. Гледаш коефициент 3,10 во билтен, идеш на шалтер, дечко, коефициентот е 2,75, ок, се дешава. Во ред, сакам да играм сингл на 2.000, а дечко, го сменија коефициентот на 2,40.

Што сестра ти?
koja tekma i sto igra?

Вечер Евертон 1, 2.40 коеф на 20 евра.

И јас се мсилам дали да ја пуштам овие без Чичарито се тешко дека ќе дат гол плус гости не се и Евертон толку слаби колку шо покажва табелата.

Премногу е потценет Стоук на домашен терен,не се толку отепана екипа за да му даваат 5 и кусуро коефициент а ни Ливерпул не се толку силна и стабилна екипа па на гости да му даваат 1.60 коефициент...погрешни се коефициентите на овој натпревар

И јас се мсилам дали да ја пуштам овие без Чичарито се тешко дека ќе дат гол плус гости не се и Евертон толку слаби колку шо покажва табелата.

Со Ватфорд од 0-2 му ја обрнаа 3-2, добро играат дома иако резултатите се лоши. Редно е да набодат денес против размонтираниот Вест Хем.

Со Ватфорд од 0-2 му ја обрнаа 3-2, добро играат дома иако резултатите се лоши. Редно е да набодат денес против размонтираниот Вест Хем.

Тим кој прима 4 гола од Саутемптон и 5 од Аталанта воопшто не е за играње :D
Одбраната им е мизерна а и денеска гледам ќе имаат проблеми, првата опција за лев бек Бејнс е аут исто и Кин централниот дефанзивец додека Холгејт неизвесен

Најдобро ГГ таму и свиркај си

Vcera potop [emoji23][emoji23]
Beal 25.5+
Lamb 13.5+
Turner 13.5+
Capela 13.5+
Towns 20.5-
Uplata 500den ..tek koga dojdov doma vidov deka Towns e spusten za eden poen .valjda nema da bide problem i na 20.5 .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Лион им дадовте 5 гола на Нице а од факинг лил губите!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Челзи-Свонси 1
Стави куќа земи куќарка за кучето :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom