Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа бројам тикетите од викендов и имам шо да избројам од 21 тикет иам 16 на кој шо пагам за една утакмица(4-6 утакмици играм) и во нив имав два сингла изиграно и двата добитни Чеховски Медведи 5.60 во живо на полувреме 16-13 беше и овие на аватар Лас вегас 2и6+ и тие 5 коеф уствари да небеа Витезиве овој месец имаше да го јадам немиен они ме вадат од говна прашање е коа ке ми го начукаат и тие па мајке им га крваво набијем која е ебаната логика бре да те млатат Сегед,Мелсунген и остала багра со 1,35 коеф а да факаш коеф по 5 пичката материна да им ја ебам ненормална дај нек завршвит шо побрзо овој гаден месец и онака по статистикава шо ја водам 5 години декември ми е втор најпрофитабилен месец после март

позз ноември

Indiana - Orlando 2 @2.40
Оладипо пишуваше повреден дека и нема да игра, а мајсторот ај што е здрав па и шутирал 80% :tapp:
Барем сигнл да ја играв, а ја сврзав со Кливленд и Портланд што лагано си влегоа. Гром да ме утепа.

Тотенхем - 2
Евертон - 1

4.30 коеф, на 10 евра.

Оладипо пишуваше повреден дека и нема да игра, а мајсторот ај што е здрав па и шутирал 80% :tapp:
Барем сигнл да ја играв, а ја сврзав со Кливленд и Портланд што лагано си влегоа. Гром да ме утепа.

Questionable беше

Klay da go snajde istoto kako Gordon ..na 21.5 ostana 21poena ..
Whiteside 15.5+
Markkanen 14.5+
Towns 21.5+
Beal 26.5+
Mitchel 16.5+
Giannis 26.5+
Uplata 500den ..
Neznaejki koi 4 sa gi pustam,se odluciv za site 6 ..i taka nema sansi da se dobie ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Klay da go snajde istoto kako Gordon ..na 21.5 ostana 21poena ..
Whiteside 15.5+
Markkanen 14.5+
Towns 21.5+
Beal 26.5+
Mitchel 16.5+
Giannis 26.5+
Uplata 500den ..
Neznaejki koi 4 sa gi pustam,se odluciv za site 6 ..i taka nema sansi da se dobie ..

Sent from my iPhone using Tapatalk
da

Уште шишаркиве Јунајтед да не примат гол у второ

Напред ЊуЈорк Ренџерс О ООООоОО
Буте педер, напред Ренџерс Е, АЛЕ!

Последно уредено:
Овие копачка нафта пијат или што е работава ...

За челзи 1 и тим 1 е 1.25 а само тим 1 е 1.3
За сити 1 и тим 1 е 1.20 а само тим 1 е 1.25

Отсекогаш ја имаат таа грешка во Копачка.

Кои гомца се Моцарт. Гледаш коефициент 3,10 во билтен, идеш на шалтер, дечко, коефициентот е 2,75, ок, се дешава. Во ред, сакам да играм сингл на 2.000, а дечко, го сменија коефициентот на 2,40.

Што сестра ти?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom