Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Gordon Hayward 22,5 +
DeMar DeRozen 30,5 +
Carmelo Anthony 22,5 +
C.J. McCollum 22,5 +
21:00Боби Диксон 13.5+ !!!

сите се клучни играчи во своите тимови со голема минутажа, играат против противници кои практикуваат брза кошарка, очекувам доста нивни шутеви..

Mnogu se smeneti granicite u zlatna ..bev da uplatam na 1000den
Lowry 17.5+
Lillard 27.5+
Cousins 27.5+
Al veke granicite se so poen povisoki,a na Lillard 30.5 ..
Sega uplativ na 500den samo
Wall 21.5+
Westbrook 31.5+
Carmelo 22.5+
Cousins 28.5+

Sent from my iPhone using Tapatalk

УМРИ МЕКДОНАЛД, УМРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Дај бе можно ли е ваква несреќа да сум, три сета стои на терен, сервира под рака само колку да ги започне поените и нејќе да предаде, па не ми се верува жими се најмило. Умри бе копиле да цркнеш да се распаднеш никад да не заиграш.
ЛОЛ предаде на 5-1 30-0 у третиот сет, искрено ова ако не е местење не знам што е... Демек не можеше уште 2 поена да застане само и да си одсервира Полански? Мислам фала му за ова али поочигледно од ова амин. Стоки умрени сите би ги казнил.

Mnogu se smeneti granicite u zlatna ..bev da uplatam na 1000den
Lowry 17.5+
Lillard 27.5+
Cousins 27.5+
Al veke granicite se so poen povisoki,a na Lillard 30.5 ..
Sega uplativ na 500den samo
Wall 21.5+
Westbrook 31.5+
Carmelo 22.5+
Cousins 28.5+

Sent from my iPhone using Tapatalk
Оди играј си на бетмаратон, пониски се дури од овие што ги пишал @Фил Ајви

@Фил Ајви двајца најсигурни од тие четворицата можеш да одвоиш или сите сингл да ги рокнам :)

ЛОЛ предаде на 5-1 30-0 у третиот сет, искрено ова ако не е местење не знам што е... Демек не можеше уште 2 поена да застане само и да си одсервира Полански? Мислам фала му за ова али поочигледно од ова амин. Стоки умрени сите би ги казнил.

Дојдов на форум за ова да напишам жива местенка ама си ме преварил.
Абе ова кој и да е треба да си од лудница за да не сватиш дека го наместил натпреварот, а шо си мислеше дека ке ја врти па до крај почека ? лол .. катастрофа се, парите се поважни веке у спортот, шо се нервираме уопште незнам.

Инаку Доналсон - Бемелманс мислам оти ке иде 1 за Доналсон.

Шо се дешава ако некој играч не заигра , а е на клупата?

Gordon Hayward 22,5 +
DeMar DeRozen 30,5 +
Carmelo Anthony 22,5 +
C.J. McCollum 22,5 +

сите се клучни играчи во своите тимови со голема минутажа, играат против противници кои практикуваат брза кошарка, очекувам доста нивни шутеви..

Орландо не игра брза кошарка, добра одбранбена екипа се. Оваа утакмица можеби подобро е да се одигра цела минус. Јас не играм кошаркари, но Хејворд на оваа граница според мене е доста ризичен. Незнам колку е граница на Худ, но ако е 15,5 или 16,5 подобро тој да го одиграш. Повеќе знае да форсира и од Хејворд. Хејворд е интелегентен играч, знае како да take his time :D не форсира без везе

ОК ама ова е бараж натпревар, секоја грешка скапо се плаќа, можна е претпазлива игра од двете екипи и минимална победа на Србија. :rolleyes:
Се надевам си ја изигра некој СрбијаУ21 (y)
Од мене за нба играчи, најсигурни ми изгледаат:

Irving 24.5+
Griffin 21.5+
DeRozan 29.5+

од Спортлајф се границиве.

Фил Ајви те следам на 50 денари :kafence: со среќа нека е, за по еден поен се пониски границите од тие што ги даде во СЛ на двајца играчи чинам.

Ставајте предлози за играчи кога нема фудбал, т.е има ама исто како да нема.

Ти ебам мртвите французи за кур не ги бива мамицата мамина да им ебам каков тикет ми ебат .

23 разлика губат Фенер и Нунали спие на клупа.Обрадовиќ пуши кур:uzi: ! Изгледа мисли дека ќе ја вртат.[DOUBLEPOST=1478899639][/DOUBLEPOST]27 разлика и пак не влезе. Нецели 7 минути изигра. Диксон 2/10 шут и пак во игра.

Последно уредено:
Како е можно бе Северна Ирска, најмртвата репрезентација на светот, да даде 4 гола???????? Како бе пријатели, КАКООО? Цело второ го гледам, 2 шута 2 гола, па пизда му матер, некад ќе чекам некоја 3+ ќе утнат 3 пенали, ќе акнат 15 стативи и што све нема да се деси да не ми ја даде. Преку кур ми е веќе од вакви мртви падови, да ти ебам и живот и све.

Да не бидам скроз оф топик, Сан Антонио е маст вин вечер, 3 по ред губат дома а страшен тим имаат.

US Open беше потоп, со еден потег во првото коло од репрезентациите (почеток на септември) се истадов со висока квота.
Лоша серија ме фати на почеток од октомври, повторно се истадов на репрезентациите и тоа овојпат со многу добра серија.
Повторо лоша серија од 15ти октомври до крајот на месецот, епа дадов збор дека нема да играм до крајот на годината.... повторно реалистика цел ден фудбаливе... ништо од трет пат. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom