Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Long story short, трет сет на 4-4 прави брејк Штруф со фантастичен форхенд винер, Недовесов тотално полуде, лупна топче во трибини, доби опомена, и ситуацијата беше следна, Штруф сервира за меч, во тој момент коеф за победа на Недовесов беше 15, и поради фактот што беше на еден гем од пораз и поради фактот што двапати во мечот бараше медикал тајм аут, што значи дека имаше повреда која не е занемарлива штом двапати бараше помош, и што се дешава, Недовесов почна да лупа со сета сила во секој поен, Штруф никако да погоди прв сервис и Недовесов му прави брејк на нула, а до тој момент имаше видено само една брејк топка цел меч, и тотално се разигра, лупаше со сета сила и не промашуваше, мислам дека од 5-4 до крај на мечот не направи ниту една неизнудена грешка, немаше никакви знаци на некаква повреда, играше како да е почеток на мечот, и нормално загуби во тај брејк Штруф, и ме олесни за 360 евраПрегледај го приврзокот 159753
Секој ден пишуваш по еден пост во кој гомнариве местат и ти кратат добивка. Батали ги, не се клади на турнирчињава.

^ Пак да играте тениси.
За денеска Србија младите најдобар кец. 1.70.

Според мене подобро 3+ на 2.20 оти имаат одличен напад Србите ама одбраната не им е многу стабилна што се виде уште во групната фаза кога играа со појаките тимови, а истото се однесува и за Норвежаните - многу подобра средина/напад од одбрана

Според мене подобро 3+ на 2.20 оти имаат одличен напад Србите ама одбраната не им е многу стабилна што се виде уште во групната фаза кога играа со појаките тимови, а истото се однесува и за Норвежаните - многу подобра средина/напад од одбрана
ОК ама ова е бараж натпревар, секоја грешка скапо се плаќа, можна е претпазлива игра од двете екипи и минимална победа на Србија. :rolleyes:

Појма немам од играчи , незнам ни кои се прва петорка во тимовите и кој има солидна минутажа. Ајде некој шо прати да постира 4ца играчи плус за вечер НБА. :)

ОК ама ова е бараж натпревар, секоја грешка скапо се плаќа, можна е претпазлива игра од двете екипи и минимална победа на Србија. :rolleyes:

Ако е бараж млади играчи се и не се толку стабилни, баш ги гледав Србиве на последниве 3-4 утакмици од групната фаза често прават глупи грешки што тим како Норвешка ќе ги казни
Србите се без Вељкович и Ристич првите опции за централен дефанзивец и лев бек мада и замениве им се со ист квалитет + Грујич веројатно нема да биде стартер

Инаку коефициентот дојде на 2 за Србија сега

Последно уредено од модератор:
Ова го приметувам се почесто, незнам на другите спортови ама на тенис вакви грешки почнаа да им се дешаваат многу често10.png 11.png

на мечот меѓу Мекдоналд и Полански, веќе 2 сервис гема Мекдоналд сервира она underarm сервис, незнам од која причина сега пуштив да гледам и така кажа коментаторот, 2 гема сервирал така и двата гема ги земал, еве го и во тајбрејкот сервира така, изгледа се работи за некоја повреда[DOUBLEPOST=1478881100][/DOUBLEPOST]хахаха, Мекдоналд го зема прв сет сервирајќи underarm , какви топки закова во мрежа и во аут од ритерн Полански, цела сала му се смееше, изгледа има проблем со стомачните мускули Мекодоналд и затоа неможе да сервира нормално, најчуден меч што сум гледал до сега, еве и бет365 незнае како да ги постави коефициентите

Последно уредено:
на мечот меѓу Мекдоналд и Полански, веќе 2 сервис гема Мекдоналд сервира она underarm сервис, незнам од која причина сега пуштив да гледам и така кажа коментаторот, 2 гема сервирал така и двата гема ги земал, еве го и во тајбрејкот сервира така, изгледа се работи за некоја повреда[DOUBLEPOST=1478881100][/DOUBLEPOST]хахаха, Мекдоналд го зема прв сет сервирајќи underarm , какви топки закова во мрежа и во аут од ритерн Полански, цела сала му се смееше, изгледа има проблем со стомачните мускули Мекодоналд и затоа неможе да сервира нормално, најчуден меч што сум гледал до сега, еве и бет365 незнае како да ги постави коефициентите
abdomenal injury има Мекдоналд, не ми се верува што гледам со очиве, Полански е најголема беда што ја имам видено во животот. Го чекам и 1 и 2-0 Мекдоналд, Полански загуби сет од човек што сервира underhand, е сеа све имам видено у животот.

Никад на хокеј бајо мој!!! Као да се игра на тенок лед па се плашат да не пропаднат, некоја фока да не ги изеде, така изумреа Ексимите. Хк пу семе им ебам лизгаво.
@dragonsky Ова за тебе највише важи, јебао те Динамо Минск.:icon_lol:

Појма немам од играчи , незнам ни кои се прва петорка во тимовите и кој има солидна минутажа. Ајде некој шо прати да постира 4ца играчи плус за вечер НБА. :)

Gordon Hayward 22,5 +
DeMar DeRozen 30,5 +
Carmelo Anthony 22,5 +
C.J. McCollum 22,5 +

сите се клучни играчи во своите тимови со голема минутажа, играат против противници кои практикуваат брза кошарка, очекувам доста нивни шутеви..

Mnogu se smeneti granicite u zlatna ..bev da uplatam na 1000den
Lowry 17.5+
Lillard 27.5+
Cousins 27.5+
Al veke granicite se so poen povisoki,a na Lillard 30.5 ..
Sega uplativ na 500den samo
Wall 21.5+
Westbrook 31.5+
Carmelo 22.5+
Cousins 28.5+

Sent from my iPhone using Tapatalk

УМРИ МЕКДОНАЛД, УМРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Дај бе можно ли е ваква несреќа да сум, три сета стои на терен, сервира под рака само колку да ги започне поените и нејќе да предаде, па не ми се верува жими се најмило. Умри бе копиле да цркнеш да се распаднеш никад да не заиграш.

Да препорачате некоја страна каде што има real time споредба помеѓу онлајн обложувалници за коефициентите на играчи за нба, хендикепи и слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom