- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.430
- Поени од реакции
- 7.239
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да сигурно. Сите се договориле, дај да не даваме голови до 60-70-та мин оти пола Македонија не има 3+ пишано.
I mene mi treba toj 10 da gi dae, ali teshko .. :/Ајде бе уште Мели 9 во второ некако магично да ги убаци и да ми се насмее среќава конечно.
местено е бе доста шо разбираш тиДа сигурно. Сите се договориле, дај да не даваме голови до 60-70-та мин оти пола Македонија не има 3+ пишано.
Свестете се дека не се клади на се и сешто, оти од рекла казала се создала некоја си традиција дека холандија 2 паѓаат голови: овие играј ги даваат или не даваат голови или прават пресврти и сл. Земете направете си своја анализа. И на крај краева 90% е среќа. Да ги пратиш 3-4 кола со ред може стварно да има голови ама кој ти гарантира дека следното, кога ти ќе ги играш пак ќе има голови? Се лажите на коеф од 1.45 за 3+, што е прав магнет за губење. Те влечат да изиграш на поголема сума и после цацко ти е крив ако паднеш. Па полесно би погодил некој сингл од 2.5-3 коеф отколку 3 утакмици 3+ од холандска 2.
Ама ти кажа убаво Ilz тебе, кој ти е крив ко не го слушашЕ јебига Троицки, и меч топка и сервис за меч, џабе све... Ферер е очаен, утре ќе изгуби како свиња од Мареј.