Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ко за почток на денов
Динамо - Атланти 1и5+ 2.08
Ко за почеток одлично
идемо
Ирбис - Омски Јастреби 5,5+

бонус
кошице 2
Уфа 1и5+

Се да им ебам и на Моцарт и на Копачка, границите и квотите за играчиве комотно у гз нека си ги напикаат, мамето преварантско нивно. Едино во 10 ипол одма да уплатиш, иначе матер ебат.

Ненормална работа е ова со границиве не е можно пред 3 саата у Копачка Ариза - го пишувам 1.50? Вчера Шродер 1.50, Грифин 1.70 од 3ца кошаркари на двајца ми беа намалени.. Кој кур е со коефициентиве ненормално е ова што почнаа да прават или со авторизацијава на секој тикет почнаа да ебат со коефициентиве. Пред некое време играм конечен кошарка сингл - на 5000 сакав ми ја намалува 1.40 и го стонирав си отидов.

Ненормална работа е ова со границиве не е можно пред 3 саата у Копачка Ариза - го пишувам 1.50? Вчера Шродер 1.50, Грифин 1.70 од 3ца кошаркари на двајца ми беа намалени.. Кој кур е со коефициентиве ненормално е ова што почнаа да прават или со авторизацијава на секој тикет почнаа да ебат со коефициентиве. Пред некое време играм конечен кошарка сингл - на 5000 сакав ми ја намалува 1.40 и го стонирав си отидов.

Мора да се пишува ливчето што може порано, јас вчера успеав да ги пишам и Њродер и Грифин на 1.9, али пишав околу 11 сабајле

Мене ме интересира, затоа што не уплаќам одамна во нашите кладилници, дали кога же го спуштат коефициентот од едната страна, го креваат од другата?

еве Моцарт на пример ме нервираат најмногу глупи ко курац се видоја им факам пари во последно и одма немојт ова вака онака (ама мојт на крај им уплатив затоа фак оф ке им речам утре ко ке одам по добивката) ова 2win имаат солидна понуда али коеф очобол пак се јадат некако засега и треба да уплакаш од 9 коа овие пензинериве чекет на ред шо поке чекаш и квоти и све одет низбрдо

Мене ме интересира, затоа што не уплаќам одамна во нашите кладилници, дали кога же го спуштат коефициентот од едната страна, го креваат од другата?

Русиве да, за другиве појма неам. И така не моеш да уплатиш повеќе од 500 денара без да чекаш пола саат. Русиве ко што затвораат, ќе биде само полошо.

Која глупа екипа се Ѓер цццц.Еден тон курви собрани на едно место. Мерк ја зедоа само за да им додава,нема шутнато пустата.

Од 15-та минута два гола само ставија.:) Дека галактикоси,не за друго.

23,5+ прво ги имав,13-9 завршува иако можеше комотно 30 гола. До 11-та минута си одеше лаганица,имаа дадено вкупно 11 гола.

Мајда Тангарица Мехмедовиќ на три минути пред крај на прво,од крило,абе какво од крило,отиде цел круг направи и од цел гол ,директно в стомак.На минута и нешто пред крај,(играч више) и даваат топка,не се осмели да шутне и ала Дибиров отиде до среден бек и даде пас во аут.Глупача,само мерцедесот на гз и вреди.:sekcza::sekcza:

Пак имаше време за два гола,празен гол имаа Ѓер ама Ѓер врска си немаат.Не знаат кај тераат.

Поправно Дентмон +,Олесон + и Модена 3:0.

Русиве да, за другиве појма неам. И така не моеш да уплатиш повеќе од 500 денара без да чекаш пола саат. Русиве ко што затвораат, ќе биде само полошо.

Не ни планирав да уплаќам кај нас, чисто ме интересираше. Пријател сум со двајца ликови кои работат на билтенот на една наша кладилница, ми имаат кажувано дека многу често ги туркаат коефициентите од едната страна без да ги згломемат од другата. Тоа е аматеризам од врвно ниво, ама изгледа никому не смета.

Не ни планирав да уплаќам кај нас, чисто ме интересираше. Пријател сум со двајца ликови кои работат на билтенот на една наша кладилница, ми имаат кажувано дека многу често ги туркаат коефициентите од едната страна без да ги згломемат од другата. Тоа е аматеризам од врвно ниво, ама изгледа никому не смета.
Никој не ја ни гледа другата поголема квота, од искуство ти кажувам пошто имам работено во кладилница. Само се бунат зашто е намалена квотата на фаворитот, а некој се спремни да се караат со вработениот зашто не им кажал дека е намалена, ко вработениот секоја квота на памет треба да ја зане колку била и за колку паднала. А тоа е најчесто оние што пишуваат долгометражни ливчиња, на тие што играат на поголема уплата, ретко да им смета.

Decki Ferrer ne igra so neznam koj tuku so otepaniot Troicki i pokraj toa so imal nekoja sitna povreda i vcera tesko odigra vtor set, treba da go tepa na Troicki. Odlicna kvota na Ferer

Без разлика како ќе заврши мечот, која глуперда си ти, чудо едно.

Без разлика како ќе заврши мечот, која глуперда си ти, чудо едно.
Stavogriv bi trebalo da znaes deka tokmu toa sto smetas deka nekoj prae pogresna kladba tebe ti dava prednost za pogolema vrednost koga odis kontra bet, neznam zasto kritikuvas treba da si blagodaren.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom