L
Löwe
Гостин
Da ping pong igraseNadal ima zaboraveno da igra tenis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ping pong igraseNadal ima zaboraveno da igra tenis
Ко за почеток одличноКо за почток на денов
Динамо - Атланти 1и5+ 2.08
Ненормална работа е ова со границиве не е можно пред 3 саата у Копачка Ариза - го пишувам 1.50? Вчера Шродер 1.50, Грифин 1.70 од 3ца кошаркари на двајца ми беа намалени.. Кој кур е со коефициентиве ненормално е ова што почнаа да прават или со авторизацијава на секој тикет почнаа да ебат со коефициентиве. Пред некое време играм конечен кошарка сингл - на 5000 сакав ми ја намалува 1.40 и го стонирав си отидов.
Мене ме интересира, затоа што не уплаќам одамна во нашите кладилници, дали кога же го спуштат коефициентот од едната страна, го креваат од другата?
Русиве да, за другиве појма неам. И така не моеш да уплатиш повеќе од 500 денара без да чекаш пола саат. Русиве ко што затвораат, ќе биде само полошо.
Никој не ја ни гледа другата поголема квота, од искуство ти кажувам пошто имам работено во кладилница. Само се бунат зашто е намалена квотата на фаворитот, а некој се спремни да се караат со вработениот зашто не им кажал дека е намалена, ко вработениот секоја квота на памет треба да ја зане колку била и за колку паднала. А тоа е најчесто оние што пишуваат долгометражни ливчиња, на тие што играат на поголема уплата, ретко да им смета.Не ни планирав да уплаќам кај нас, чисто ме интересираше. Пријател сум со двајца ликови кои работат на билтенот на една наша кладилница, ми имаат кажувано дека многу често ги туркаат коефициентите од едната страна без да ги згломемат од другата. Тоа е аматеризам од врвно ниво, ама изгледа никому не смета.
Decki Ferrer ne igra so neznam koj tuku so otepaniot Troicki i pokraj toa so imal nekoja sitna povreda i vcera tesko odigra vtor set, treba da go tepa na Troicki. Odlicna kvota na Ferer
Stavogriv bi trebalo da znaes deka tokmu toa sto smetas deka nekoj prae pogresna kladba tebe ti dava prednost za pogolema vrednost koga odis kontra bet, neznam zasto kritikuvas treba da si blagodaren.Без разлика како ќе заврши мечот, која глуперда си ти, чудо едно.