Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Vcera super sabajlevo koga gi proveriv rezultatite od NBA profitot vkupen vcera 300evrei. Denes za pocetok na denot SINGLE
11:30 Brown-Dzumhur 1 1.65

Јебем ти и резултати и НБА Дерон Вилијамс прво дава 13 и се уцапува бе дали е могуче 2 четвртини 1 поен да даде и на крај да заврши со 14 поени а го чекам 14.5 .... Исто и Голден Стејт ... водеа и со 12,16 разлика за на крај едвај со 8 да ги тепаат на Пеликанси со втор состав освен Дејвис.... јбм ти и среќа и све

Излегоа во копачка коеф за играчи нба. дајте некој предлог за дубл за поголема уплата.

Бреј колку пари ми зеле овие Оклахома до сеа еј, и тоа по кој знае кој пат ми завршува нерешено.Ама и ја сум за стап.кој кур играш екипа која зависи од еден играч,а притоа квота е 1,20:tapp:

Инаку појма неам зашто,али некако сигурен сум денеска Јуве има да им ја дупне главата, на наполитанкиве, едино што може е да заврши нула, инаку да тепа Наполи тешко

Што ви е бе АЛО,сабота е,12 саат,милион спортови,милион добитни комбинации,милион шанси,вие се пикате во НБА играчи,ОК.[DOUBLEPOST=1477735361][/DOUBLEPOST]
Инаку појма неам зашто,али некако сигурен сум денеска Јуве има да им ја дупне главата, на наполитанкиве, едино што може е да заврши нула, инаку да тепа Наполи тешко
А како ќе ги дупне брат ако ѕаврши 0 аххаха :D ?

Што ви е бе АЛО,сабота е,12 саат,милион спортови,милион добитни комбинации,милион шанси,вие се пикате во НБА играчи,ОК.[DOUBLEPOST=1477735361][/DOUBLEPOST]
Па затоа реков, највише што може е нула, пошто Наполи нема шанси со оној напад да даде гол, знаеш како итаљанска работа, никад не си на чисто. А ова за играчиве си у право, сабота има што сакаш ние играчи и хендикепи бркаме, и после пу да ти еба руката да ти ебам:D

Ајде еве ти одбери од тие милион утакмици една комбинација со барем 4-5 коеф “сигурна“ за поголема уплата.

Ајде еве ти одбери од тие милион утакмици една комбинација со барем 4-5 коеф “сигурна“ за поголема уплата.
Па сигурно е подобро тоа него да чекаш некоја будала да му фати шут, или па да промашува, зар не е пореално.

Ќе му стегнеш двеста денари денес, мангуп еден?

За цел викенд од мене денеска Јуве кец на 1.9 и Рома двојка на 1.6. Комбинирано 3 коефициент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom