Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот 1.50,третиот 1.50 уште сабајле во 11:30 ми ги намалија во Север во Златна Копачка.....Booker 14.5+
Davis 31.5-
Ariza 12.5-
Gsw -9.5 H2
Uplata 500den
Sent from my iPhone using Tapatalk
Првиот 1.50,третиот 1.50 уште сабајле во 11:30 ми ги намалија во Север во Златна Копачка.....
Ако сабајле не ги уплатиш овие што се бркаат на интернет -подобро не ги играј играј си некои што ги нема по интернет како предлози и ова она граници квоти ...Сега сакав да одам да уплатам, подобро дома да си седам ?![]()
Првиот 1.50,третиот 1.50 уште сабајле во 11:30 ми ги намалија во Север во Златна Копачка.....
Stavogriv bi trebalo da znaes deka tokmu toa sto smetas deka nekoj prae pogresna kladba tebe ti dava prednost za pogolema vrednost koga odis kontra bet, neznam zasto kritikuvas treba da si blagodaren.
Jas nikomu ne prodavam pametНема врска тоа, детето е глупо како кур, сака да продава памет.
Јас после Шангај скоро никогаш не се кладам на тенис.
Ako tepa Ferercho denesniot profit e 200 bez nego 150
Jas nikomu ne prodavam pametako nekoj ''probuva'' da prodava pamet toa si ti. Ti vo temava si smesen sekoj post ti e provokacija. Deka sum glup kako kur taka mozes da mi SE obratis samo preku Internet. Vistinskiot zivot e nadvor. Pretpostavuvam ti si ogromna picka nadvor.
![]()
Што друго имаат намалено да не знаеш?Првиот 1.50,третиот 1.50 уште сабајле во 11:30 ми ги намалија во Север во Златна Копачка.....
Дерон Вилијамс 14.5 плусот е 1.50, на Гоберт плусот е 9.5 1.50 квота. Друго не знам.[DOUBLEPOST=1477680216][/DOUBLEPOST]Што друго имаат намалено да не знаеш?
Дерон Вилијамс 14.5 плусот е 1.50, на Гоберт плусот е 9.5 1.50 квота. Друго не знам.Што друго имаат намалено да не знаеш?