Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Цирбес уште 2 поени,Даје уште 1 поен,Мотум уште 6 и Вестерман уште 7 :D звучи оптимистички па да видиме второ полувреме како ке биде .... Вестерман не лупна ниедна тројка од 2 шута за три поена....

Abe turete mu kurot na Stavrogin Eden tip nema staveno tuka, dosadno mu e na covekot i GI napgaja drugite. Koj te ebe jas sum denes do sega 150€ kjar do vecer sigurno uste.

Booker 14.5+
Davis 31.5-
Ariza 12.5-
Gsw -9.5 H2
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

Му направив кеш аут на Вики кога водеше 4:2, нека крши сега глава до крај :D

Сега сакав да одам да уплатам, подобро дома да си седам ? :(:D
Ако сабајле не ги уплатиш овие што се бркаат на интернет -подобро не ги играј играј си некои што ги нема по интернет како предлози и ова она граници квоти ...

Првиот 1.50,третиот 1.50 уште сабајле во 11:30 ми ги намалија во Север во Златна Копачка.....

I ja gi uplativ tamu nakaj 3 saat,al toa koga se dvoumev za Ariza,bolje da gi pustev na 1000den drugite 3,a u 11 bev gi kucav i imaa po 1.9 pa gi stornirav ..to e .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stavogriv bi trebalo da znaes deka tokmu toa sto smetas deka nekoj prae pogresna kladba tebe ti dava prednost za pogolema vrednost koga odis kontra bet, neznam zasto kritikuvas treba da si blagodaren.

Нема врска тоа, детето е глупо како кур, сака да продава памет.

Јас после Шангај скоро никогаш не се кладам на тенис.

Ako tepa Ferercho denesniot profit e 200 bez nego 150 :)
Нема врска тоа, детето е глупо како кур, сака да продава памет.

Јас после Шангај скоро никогаш не се кладам на тенис.
Jas nikomu ne prodavam pamet :) ako nekoj ''probuva'' da prodava pamet toa si ti. Ti vo temava si smesen sekoj post ti e provokacija. Deka sum glup kako kur taka mozes da mi SE obratis samo preku Internet. Vistinskiot zivot e nadvor. Pretpostavuvam ti si ogromna picka nadvor. :pijanco:

Ako tepa Ferercho denesniot profit e 200 bez nego 150 :)

Jas nikomu ne prodavam pamet :) ako nekoj ''probuva'' da prodava pamet toa si ti. Ti vo temava si smesen sekoj post ti e provokacija. Deka sum glup kako kur taka mozes da mi SE obratis samo preku Internet. Vistinskiot zivot e nadvor. Pretpostavuvam ti si ogromna picka nadvor. :pijanco:

Тоа дека си глуп како кур е очигледно, на интернет и во вистинскиот живот, потполно е сеедно. Ништо не може да го промени фактот дека си глуп.

Што друго имаат намалено да не знаеш?
Дерон Вилијамс 14.5 плусот е 1.50, на Гоберт плусот е 9.5 1.50 квота. Друго не знам.[DOUBLEPOST=1477680216][/DOUBLEPOST]
Што друго имаат намалено да не знаеш?
Дерон Вилијамс 14.5 плусот е 1.50, на Гоберт плусот е 9.5 1.50 квота. Друго не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom