Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.Ја брат мислам овој Милот дека ќе го тепа Одесник кој е тешка превара од играч и тежок местач. 2 квота мислам дека е, ама не сум 100% сигурен ме мрзи допуна да отварам. Милот лани влезе у главен ждреб на АО и добро изигра против Мареј. Му одговара овој бетон и затоа има солидни резултати.
ama dzabe, ne mislev deka tolku amateri bile brazil, na niso ne licat, mn greski pravat, smetam deka katar asamo uste Cile ke gi tepa i tolku od drugite site ke izgubat i ke bidat 4ti u grupa..[DOUBLEPOST=1421358300][/DOUBLEPOST]знам ја гледав цела но тоа е некој ја стави куќата поназад ќе среди сега ВЦ од Катар![]()
a zaso sam si se citiralЕпа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.
  abe ok e toa, ama ete koga ke tepame nie i Kire koga ke dade 10 gola zaso togas taka ne vikame? inace ako na golman mu trgne posebno ako ima 50% odbraneti udari vo natprevarot, e togas bace vrti suci ja gubis utakmicata ...ЛОЛ сам почнав да се цитирам.ama dzabe, ne mislev deka tolku amateri bile brazil, na niso ne licat, mn greski pravat, smetam deka katar asamo uste Cile ke gi tepa i tolku od drugite site ke izgubat i ke bidat 4ti u grupa..[DOUBLEPOST=1421358300][/DOUBLEPOST]
a zaso sam si se citiralabe ok e toa, ama ete koga ke tepame nie i Kire koga ke dade 10 gola zaso togas taka ne vikame? inace ako na golman mu trgne posebno ako ima 50% odbraneti udari vo natprevarot, e togas bace vrti suci ja gubis utakmicata ...

Лудак бе,сам се цитираЕпа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.

Ja prodolzija sorabotkata, se nadevam barem nekoj ja uplati 1 i me sledese od tie sho ja vidoja utakmicava.Idemooo bre 2 singl
Hokej:
Brynas - Lulea 1 (2.35 koff)
uplata:1000
Brynas - Lulea - + (4.5)
uplata: 1200
Srekno na site
![]()

nisto brat, jas prejge vidov deka ne igra caramelo i vednas za 2 min ja trgnav utakmicata od forumov. Jas ne ja uplativ, se izvinuvam ako nekoj ja vide i ja uplate. Losh den denes@Mafo1 ja ebavme utkata so milvoki_newyork. Uste 61 treba da dadat za over sto so onaa igra e mission imposible
Игра мело он пола ги даде,али кое фајде кога другите за ништо неги биваnisto brat, jas prejge vidov deka ne igra caramelo i vednas za 2 ja trgnav utakmicata od forumov. Jas ne ja uplativ, se izvinuvam ako nekoj ja vide i ja uplate. Losh den denes
Ако не е тајна, од кај ги наоѓаш?Koj sakat neka ja uplatit na vasha odgovornost.
Evi vi edna dobra analiza
Tenis: Tip: 2 Kontaveit da tepa. @1.85 koff
![]()
http://payingsafer.com/Ако не е тајна, од кај ги наоѓаш?
Sent from my iPhone using Tapatalk