Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tampa - Edmonton 1 5+ ( 1.80 ) Razlikata vo kvalitet e ogromna pomegju ovie dva tima , Tampa go ima eden od najsilnite sostavi vo NHL , Edmonton ubedlivo posledni i najslaba ekipa vo ligata . A moze da se izigra i bez kombinacija : 1 ( 1.55 ) / > 4.5 ( 1.45 ) ...
Filadelfija - Vankuver > 4.5 ( 1.50 )
Slovan - Sochi < 6.5 ( 1.30 )
Assat - Saipa < 5.5 ( 1.35 ) ....
Се гледа и по резултатот, прва и втора четвртина скоро изедначени, трета четвртина 9 разлика за Реал и последна четвртина 7 разлика за Реал, во второ полувреме ја напраја разликатаАлба да им ебам племето нацистичко, прво го изиграа солдино, во второ абе топкине од раце им паѓаа, ќубриња смрдливи, после партијата со Барса на домашен терен викам ај нема да изгубат многу разлика и ги стаив H1![]()
ТАман бе, на 2 квота играм јас, ќе ги врзам со некој тенис.za dvete koef. se po 1,10
Не се праам паметен или нешто слично, ама Макаби откако знам за себе важи за домаќинска екипа. Многу жежок терен е Тел Авив и многу ретко губи Макаби на домашен терен. Појака е Барса факт е тоа, ама домашниот терен, публиката, притисокот..., си го направија своето. Да не се усереше Барса на почеток на 4/4 ќе победеа.Barselona skapanici da umreteee
Мелцер, Алертова, Аутом, Дарсис.Некој малер ме затера во последно упм да ојт
Дајте нешто вечерно ако има некој
да не е Шарич овие Катар ќе пропаднат.. А и ништо посебно не изигра Катар, не се јаки како што тука ги правите...
види Шарич ја направи денес разликата, пак тесно беше таму накај 50та минута стигнаа 22-21 мислам Бразил и после Шарич пак стапи на сцена како во првиот дел..за Бразил да ги тепаат доволно е, никој не ги направи којзнае што или први фаворити ама за денес да тепаат некој пишуваше 2ка па да му се укаже требаше![]()
Тенк ју вери мачМелцер, Алертова, Аутом, Дарсис.
Ја брат мислам овој Милот дека ќе го тепа Одесник кој е тешка превара од играч и тежок местач. 2 квота мислам дека е, ама не сум 100% сигурен ме мрзи допуна да отварам. Милот лани влезе у главен ждреб на АО и добро изигра против Мареј. Му одговара овој бетон и затоа има солидни резултати.Тенк ју вери мачако не ти е тешко дај и нешто со над 1,75 коеф за систем 2 од 3 ми требаат (ако невлезат мисли му ја
)
види Шарич ја направи денес разликата, пак тесно беше таму накај 50та минута стигнаа 22-21 мислам Бразил и после Шарич пак стапи на сцена како во првиот дел..