Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За утре Јордан и Јапонија треба да тепаат ама сабајле се упм.. првиве неможам да ги стигнам да ги уплатам од 8 почнуваат а за јапан ќе видам најверојатно ќе ги пуштам .

Ја брат мислам овој Милот дека ќе го тепа Одесник кој е тешка превара од играч и тежок местач. 2 квота мислам дека е, ама не сум 100% сигурен ме мрзи допуна да отварам. Милот лани влезе у главен ждреб на АО и добро изигра против Мареј. Му одговара овој бетон и затоа има солидни резултати.
Епа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.

знам ја гледав цела но тоа е некој ја стави куќата поназад ќе среди сега ВЦ од Катар :D
ama dzabe, ne mislev deka tolku amateri bile brazil, na niso ne licat, mn greski pravat, smetam deka katar asamo uste Cile ke gi tepa i tolku od drugite site ke izgubat i ke bidat 4ti u grupa..[DOUBLEPOST=1421358300][/DOUBLEPOST]
Епа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.
a zaso sam si se citiral :D abe ok e toa, ama ete koga ke tepame nie i Kire koga ke dade 10 gola zaso togas taka ne vikame? inace ako na golman mu trgne posebno ako ima 50% odbraneti udari vo natprevarot, e togas bace vrti suci ja gubis utakmicata ...

ama dzabe, ne mislev deka tolku amateri bile brazil, na niso ne licat, mn greski pravat, smetam deka katar asamo uste Cile ke gi tepa i tolku od drugite site ke izgubat i ke bidat 4ti u grupa..[DOUBLEPOST=1421358300][/DOUBLEPOST]
a zaso sam si se citiral :D abe ok e toa, ama ete koga ke tepame nie i Kire koga ke dade 10 gola zaso togas taka ne vikame? inace ako na golman mu trgne posebno ako ima 50% odbraneti udari vo natprevarot, e togas bace vrti suci ja gubis utakmicata ...
ЛОЛ сам почнав да се цитирам. :busi:
Кој како мене. :D

Лудак бе,сам се цитира :lolzz::lolzz:

На пост за тенис се цитирам сам и влагам со муабет за ракомет. Има смисла нели? :D
Него и Ѕвезда смрди на кец утре, екстра мотивирани ќе бидат поради убиството на навивачот во Турција пред некој месец, сигурно ќе биде како во котел и ќе има огромен притисок врз играчите на Галата.

Idemooo bre 2 singl :D

Hokej:

Brynas - Lulea 1 (2.35 koff)
uplata:1000

Brynas - Lulea - + (4.5)
uplata: 1200

Srekno na site :)
eee97b0d3bd70233247f9dcb3ee6149b.jpg
Ja prodolzija sorabotkata, se nadevam barem nekoj ja uplati 1 i me sledese od tie sho ja vidoja utakmicava.
WINN 2:0
Jas deneska dzam svitkav. 1 singl fativ , na 2 padnav livcina. ovie site mu se so po 5 gola jas pisav i 2 padnaja ccc. Molci barem 1 vleze do 3/3 gol nemase ke mi go piknea salam denes. ko vlegov samo 500 - denari vo dupka dobar sum, za vecer nisto, utre nov den nova srekja :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Мафо те пратев на хокејот ама друга ме бутна, небитно.

За утре некој нешто ако има инфо нека постира

Sent from my iPhone using Tapatalk

@Mafo1 ja ebavme utkata so milvoki_newyork. Uste 61 treba da dadat za over sto so onaa igra e mission imposible
nisto brat, jas prejge vidov deka ne igra caramelo i vednas za 2 min ja trgnav utakmicata od forumov. Jas ne ja uplativ, se izvinuvam ako nekoj ja vide i ja uplate. Losh den denes

Последно уредено:
nisto brat, jas prejge vidov deka ne igra caramelo i vednas za 2 ja trgnav utakmicata od forumov. Jas ne ja uplativ, se izvinuvam ako nekoj ja vide i ja uplate. Losh den denes
Игра мело он пола ги даде,али кое фајде кога другите за ништо неги бива

Koj sakat neka ja uplatit na vasha odgovornost.
Evi vi edna dobra analiza
Tenis: Tip: 2 Kontaveit da tepa. @1.85 koff
3e9181a017dd628b.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom