Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.Ја брат мислам овој Милот дека ќе го тепа Одесник кој е тешка превара од играч и тежок местач. 2 квота мислам дека е, ама не сум 100% сигурен ме мрзи допуна да отварам. Милот лани влезе у главен ждреб на АО и добро изигра против Мареј. Му одговара овој бетон и затоа има солидни резултати.
ama dzabe, ne mislev deka tolku amateri bile brazil, na niso ne licat, mn greski pravat, smetam deka katar asamo uste Cile ke gi tepa i tolku od drugite site ke izgubat i ke bidat 4ti u grupa..[DOUBLEPOST=1421358300][/DOUBLEPOST]знам ја гледав цела но тоа е некој ја стави куќата поназад ќе среди сега ВЦ од Катар![]()
a zaso sam si se citiralЕпа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.
ЛОЛ сам почнав да се цитирам.ama dzabe, ne mislev deka tolku amateri bile brazil, na niso ne licat, mn greski pravat, smetam deka katar asamo uste Cile ke gi tepa i tolku od drugite site ke izgubat i ke bidat 4ti u grupa..[DOUBLEPOST=1421358300][/DOUBLEPOST]
a zaso sam si se citiralabe ok e toa, ama ete koga ke tepame nie i Kire koga ke dade 10 gola zaso togas taka ne vikame? inace ako na golman mu trgne posebno ako ima 50% odbraneti udari vo natprevarot, e togas bace vrti suci ja gubis utakmicata ...
Лудак бе,сам се цитираЕпа види, и на Бразил да не им беше тој средниот бек ќе изгубеа 20 разлика, ама за нивна среќа им беше и ги бушеше Катарците. Глуп ти е муабетов со Шарич, што има везе ако е голман кога и тој е составе дел од тимот. Појак е Катар од Бразил како и да ја вртиш.
Ja prodolzija sorabotkata, se nadevam barem nekoj ja uplati 1 i me sledese od tie sho ja vidoja utakmicava.Idemooo bre 2 singl
Hokej:
Brynas - Lulea 1 (2.35 koff)
uplata:1000
Brynas - Lulea - + (4.5)
uplata: 1200
Srekno na site
![]()
nisto brat, jas prejge vidov deka ne igra caramelo i vednas za 2 min ja trgnav utakmicata od forumov. Jas ne ja uplativ, se izvinuvam ako nekoj ja vide i ja uplate. Losh den denes@Mafo1 ja ebavme utkata so milvoki_newyork. Uste 61 treba da dadat za over sto so onaa igra e mission imposible
Игра мело он пола ги даде,али кое фајде кога другите за ништо неги биваnisto brat, jas prejge vidov deka ne igra caramelo i vednas za 2 ja trgnav utakmicata od forumov. Jas ne ja uplativ, se izvinuvam ako nekoj ja vide i ja uplate. Losh den denes
Ако не е тајна, од кај ги наоѓаш?Koj sakat neka ja uplatit na vasha odgovornost.
Evi vi edna dobra analiza
Tenis: Tip: 2 Kontaveit da tepa. @1.85 koff
![]()
http://payingsafer.com/Ако не е тајна, од кај ги наоѓаш?
Sent from my iPhone using Tapatalk