Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Двојна победа во Спорт Лајф како е, да победит и во прво и во второ?

Инаку не ми се верува како ми побегна утакмицава...ни на крај памет дека е од 2 саат. Имаше 22.5 хендикеп а шпанциве не се воопшто лоши .. сеа таман да ја пишам глеам завршила :/
http://www.flashscore.com/match/zmrDLUn1/#match-summary

Инаку не ми се верува како ми побегна утакмицава...ни на крај памет дека е од 2 саат. Имаше 22.5 хендикеп а шпанциве не се воопшто лоши .. сеа таман да ја пишам глеам завршила :/
http://www.flashscore.com/match/zmrDLUn1/#match-summary
Пратиш одбојка бе? Овие Ршежов добри ли се? Ми личи на двојка таа ама не ги знам тие другите ич...

Олимпијакос одбојката може и плуска на поени да се игра, не се лоши грциве.

Пратиш одбојка бе? Овие Ршежов добри ли се? Ми личи на двојка таа ама не ги знам тие другите ич...

Жешов може да се игра и минус. Многу се јаки, а словенциве стандард,просечна екипа. За двојка ако ја играш на 1,15 коеф. тури еден шлепер пари :D

Последно уредено:
18:00 Lokomotiv Kuban-Zielona Gora

TIP : Zbroj poena ekipe Lokomotiv Kuban ( 83,5 ) VIŠE ( 1.85 )
sto mislite ?

Не ти се исплати коефициентот. Не дека нема да тепаат ама ја не играм 1.2 .. незнам шо да ти кажам.[DOUBLEPOST=1416413982][/DOUBLEPOST]2. Лион - Артланд H2 (-7.5) @1.9
Артланд вреди и чиста двојка да се проба. Ја ја фатив на 3.9 коефициент. Прилично сум уверен дека ќе добијат швабиве а и коефициентот има огромно value.[DOUBLEPOST=1416414122][/DOUBLEPOST]
Олимпијакос одбојката може и плуска на поени да се игра, не се лоши грциве.

Жешов може да се игра и минус. Многу се јаки, а словенциве стандард,просечна екипа. За двојка ако ја играш на 1,15 коеф. тури еден шлепер пари :D
Ја имам плус изиграно, не со намера, играв у една смрдлива кладилница и таа што работи таму прво не знаеше да најде H1 како да ја изигра, па ја изиграв 160+. Треба да влезе.

Последно уредено:
Атлетико Пар.
Манта
Универсидад Сц

кој игра дома тепа.

Струмица-Работнички беше 12.5 хен. сега е 16.5 на 1.80квота ... на првичниот плачеше за сингл..но и вака не е уопште многу... си имат заминато тројца странци кај домаќините треба да оди над 20 разлика.... за 1 саат почнува ја имате у спортлајф...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom