Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
За Наполи да тепа со Сасуло дале 1.55 подобар подарок одамна немам видено, ќе им дадат 2-3 гола минимум..
Осијек - Белупо за тие што ризикуваат може да се проба X, мислам камен утакмица ќе биде
Аугсбург - Нимберг за X2 има одличен коефициент, многу потценети Нимберг..

1.65 :icon_lol:
Untitled.jpg

samo sto sakav istoto da prasam sto se desava so rusija, pak li kje me ebat so 1.2 koef.

Море еден да не останат од овие Алборг да им ебам се по список ... 4 пенали промаршија , гол не знает да дает во второво полувреме 10 минути игра 1 гол имет даено ти ебам кретените .

па имаат малку повеќе иницијатива, ама па и словациве не се за фрлање имаат двете репрезентации свои моменти.
Мое видување е дека главни виновници за овој резултат се голманите што се не фатија.
Одкако почна 3/3 малку посериозно почнаа ама ќе видиме дај боже да ви ја даде.

Арсенал-Ливерпул 1X 1.44 спортлајф..
--- надополнето: 16 февруари 2014 во 15:29 ---

Последно уредено од модератор:
Eдна анализа мислам дека вреди да се игра на овај натпревар .
14:00 Anorthosis Famagusta - AEL Limassol
Ovde ocekujem pobedu ekipa iz Limasola koja je trenutno prvoplasirana.Anorthosis ima velikih problema pred ovaj mec,jer imaju previse izostanak i ne vidim kako ce moci parirati u bilo kom segmentu igre danasnjem rivalu.

Izostanci:
Garcia (16/9), Fofan (21/4), Alexa (16/4), Andic (19/0) Vega (14/0.Svi su standardni igraci iz prve postave,tako da ce se njihov izostanak definitivno osetiti.

Uz sve to,ovaj susret ce se odigrati na neutralnom terenu,tako da nece biti prednosti domaceg terena sto je jos jedan plus koji nam ide u prilog,dakle sve karte su bacene,ja stavljam najvecu sigurnost i sve osim pobede AEL-a je ravno ogromnom iznenadjenju.

0-2 засега и ќе си влези сигурно 2... штета што ја имав сврзано со овие ретардиве алборг ...

--- надополнето: 16 февруари 2014 во 15:29 ---

ливерпул покомплетен,поодморен,помалку важни изостаноци,немаат проблем со ефикаснота за разлика од арсенал,СЕ може да биде но арсенал денес да победи 0.001%

канада - финска <4.5(2.45)

волфсбург Х2

ферер 1

Последно уредено од модератор:
Во БетСити за хокеиве се важат прдолженија/пенали ? Ги немам Русиве али чисто информативно прашвуам :D

На Наполи нема шут во гол од двете екипи. :facepalm:

Еве го голот :D

Инаку благодарение на Алборг си заебав едно ливче, кај прочитав во темава за нив јас незнам 1.3 коефициент :rolleyes: како аматери играат..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom