Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Мали се коефициентите подобро да пробам комбинации од точен резултат. 3+ е 1.6 :confused:

Кога ќе размислам подобро Нг не ти треба може само 3+ и 0-2г. Ако заврши со 2 гола си добитен ако заврши 3+ си добитен , ама ако влезе гг3+ имаш екстра добивка на другиот тикет . Така да само 3+ и 0-2 г може да ја покриеш ако ти е за голема добивка со надеж дека ќе дојде гг3+ за да имаш 2 добивки :)

Кога ќе размислам подобро Нг не ти треба може само 3+ и 0-2г. Ако заврши со 2 гола си добитен ако заврши 3+ си добитен , ама ако влезе гг3+ имаш екстра добивка на другиот тикет . Така да само 3+ и 0-2 г може да ја покриеш ако ти е за голема добивка со надеж дека ќе дојде гг3+ за да имаш 2 добивки :)

Да ама ако размислиш дека за 3+ треба однапред да си дадам пола од добивката по што е мал коеф не вреди да се игра за малку пари. А на крај да испадне 3+ и НГ нема да можам да си ги вратам и парите дадени за 0-2 гола.

Никако треба да ја покриваш на 3 типа НГ , 3+ и 0-2 ..

Нема потреба од 3+.
Ако заврши 3-0 ќе фати НГ,ако заврши 2-1 ќе фати ГГ3+.Ако веќе се штити треба НГ и 0-2 што не се исплати.;)

Кој ја чека Сасуоло - Наполи 3+, сега срцев удар има доживеано.

Нема потреба од 3+.
Ако заврши 3-0 ќе фати НГ,ако заврши 2-1 ќе фати ГГ3+.Ако веќе се штити треба НГ и 0-2 што не се исплати.;)

Пишав подолу дека нема потреба од НГ , само 3+ и 0-2 дека може да се деси да влези гг3+ така ќе има повеќе добивка дека ја има и само 3+ .

Цел живот зборувам дека хокеј е најглуп спорт на светот, не за кладење него општо, и денес, ден недела, јас хокеј играм, при толку тениси, фудбали и кошарки. Епа ако ми е, друг пат поише да изгубам па може ќе ми дојде памет.

Наполи лесно си тепаше, Нимберг еве го си води единствено Осијек не испадна како што планирав сепак на поголем ризик беше таа, следни за играње..

Лил би требало да тепа а солиден коефициент има 2.1
КПР во живо X/1 да се изигра, само да остане вака прво а после мислам Рединг ќе прими гол до крај..
Алавес - Мурсија ваа ви е 3/3 ќе си тепа Алавес тука а 2 коефициент има

Арсенал :pos: Со крпен состав им дадоја гол на ливерпул а прошчата утакмица не знаеја кај тераат со прв состав.

Бенфика ќе ја ебит работава вечерва ... не за друго туку дека ја чекам последна а никогаш не сум ја фатил кога сум ја чекал последна .

Дали некој знае online кладилница кај шо има gg3+ кладење и да можеш да префрлаш пари преку moneybookers или евентуално visa

Дајте совет како да ја бранам Хал Сити со Брајтон на гости. Не е којзнае колку добивка нешто над 50 евра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom