Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ферер-Фоњини 1 1.30
6-0 во меѓусебни, лани токму во Буенос Аирес тепаше Ферер со 6-1 6-2. Фоњини го освои претходниот турнир во Виња Дел Мар, и ова му е втора недела како игра без никаква пауза. Ферер брани 250 поени од лани, бидејќи го освои турниров, и битна му е победата во одбрана на тие 250 бодови, во борбата за влез во топ 3.

И сеуште нема коефициент, ама најверојатно ќе играм на браќата Брајан, играат со Буторац/Класен, изгубија од нив во Австралија, мислам дека ќе им вратат утре за тоа, бидејќи се на домашен терен пред се, а и го бранат турниров ако не се лажам.

Будучност-Ларвик 1 1.30
Овде мислам дека огромен фаворит е Будучност, Ларвик се доста слаби оваа сезона, а Црногоркиве си газат. Со победа мислам дека обезбедуваат Ф4, или пак ќе бидат многу блиску да обезбедат пласман. Затоа и ќе играм на нив.

Кил-Киелце 1 1.45
Језда не им треба на Кил ама Шваба си е Шваба, он не простува па макар тоа била најнебитната утакмица на светот. Ај тие што повеќе пратат ракомет нека ме поправат ако грешам, но јас мислам дека ова треба да е чист 1.

Русија - Јапан 1 1,25 хокеј жени
Ајакс - Херенвен 1 1.30
Жил Висенте - Порто 2 1.25
Бриндизи - Венеција 1 1.35
Уникаха - Касол 1 1.20

Да не се цитирам од претходниот пост, зошто и како ги играм овие:

Тикет 1
Сиена кошарка 1
Партизан кошарка 1
Лион фудбал 1
Русија мажи хокеј 1-сега коеф е 1,2, а беше 1,35
Ленс 1х-игра утре

Тикет 2
Монс дава гол
Сад хокеј мажи -6,5 гола

Сингл 1
Фенер-Касимпаша х2 2,45
Последна утакмица на колото за денес, па очекувам заебанции.

Сингл 1
Фенер-Касимпаша х2 2,45
Последна утакмица на колото за денес, па очекувам заебанции.

2 порази по ред имаат Фенер , и прокоцкаа 10 бода предност сега се на +4 од Галата не верувам дека ќе кикснат и трета утакмица по ред.

Ферер-Фоњини 1 1.30
6-0 во меѓусебни, лани токму во Буенос Аирес тепаше Ферер со 6-1 6-2. Фоњини го освои претходниот турнир во Виња Дел Мар, и ова му е втора недела како игра без никаква пауза. Ферер брани 250 поени од лани, бидејќи го освои турниров, и битна му е победата во одбрана на тие 250 бодови, во борбата за влез во топ 3.

И сеуште нема коефициент, ама најверојатно ќе играм на браќата Брајан, играат со Буторац/Класен, изгубија од нив во Австралија, мислам дека ќе им вратат утре за тоа, бидејќи се на домашен терен пред се, а и го бранат турниров ако не се лажам.

Будучност-Ларвик 1 1.30
Овде мислам дека огромен фаворит е Будучност, Ларвик се доста слаби оваа сезона, а Црногоркиве си газат. Со победа мислам дека обезбедуваат Ф4, или пак ќе бидат многу блиску да обезбедат пласман. Затоа и ќе играм на нив.

Кил-Киелце 1 1.45
Језда не им треба на Кил ама Шваба си е Шваба, он не простува па макар тоа била најнебитната утакмица на светот. Ај тие што повеќе пратат ракомет нека ме поправат ако грешам, но јас мислам дека ова треба да е чист 1.
Од ракометите би ја додал и Алборг 1..
Им треба за трето место,последно коло играат со ХСВ во гости,таму нема шо да бараат,па дома ќе треба да си ја решат работата....
А би требало и Вардар да е Т1,ако ја дадат 31.5 па и 32.5+...

Од ракометите би ја додал и Алборг 1..
Им треба за трето место,последно коло играат со ХСВ во гости,таму нема шо да бараат,па дома ќе треба да си ја решат работата....
А би требало и Вардар да е Т1,ако ја дадат 31.5 па и 32.5+...

Бетсити дале 30.5 :) овие Тун се доста отепани во домашно од шест екипи они се предпоследни :).

пазете денес хокејот ќе одмараат доста, кај Словенија нема да игра Копитар најдобриот..исто и другите мислам дека Словачка ќе биде без некој играчи.

Пазете денес на Фиорентина - Интер. Кај Интер сите важни фудбалери се на располагање, а кај Фиорентина се знае дека Роси не е опоравен, Гомез не е спремен. Остануваат со Матри во напад. Исто и Ребиќ им е повреден и мислам 0-2 гола и подеднакви шанси за победа ама сепак навивачки ми е 2ка

И ја фатив 2ка ама како и повеќето, Виљареал ме бутна :tapp:

Eдна анализа мислам дека вреди да се игра на овај натпревар .
14:00 Anorthosis Famagusta - AEL Limassol
Ovde ocekujem pobedu ekipa iz Limasola koja je trenutno prvoplasirana.Anorthosis ima velikih problema pred ovaj mec,jer imaju previse izostanak i ne vidim kako ce moci parirati u bilo kom segmentu igre danasnjem rivalu.

Izostanci:
Garcia (16/9), Fofan (21/4), Alexa (16/4), Andic (19/0) Vega (14/0.Svi su standardni igraci iz prve postave,tako da ce se njihov izostanak definitivno osetiti.

Uz sve to,ovaj susret ce se odigrati na neutralnom terenu,tako da nece biti prednosti domaceg terena sto je jos jedan plus koji nam ide u prilog,dakle sve karte su bacene,ja stavljam najvecu sigurnost i sve osim pobede AEL-a je ravno ogromnom iznenadjenju.

За Наполи да тепа со Сасуло дале 1.55 подобар подарок одамна немам видено, ќе им дадат 2-3 гола минимум..
Осијек - Белупо за тие што ризикуваат може да се проба X, мислам камен утакмица ќе биде
Аугсбург - Нимберг за X2 има одличен коефициент, многу потценети Нимберг..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom