Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сингл 1
Фенер-Касимпаша х2 2,45
Последна утакмица на колото за денес, па очекувам заебанции.
Од ракометите би ја додал и Алборг 1..Ферер-Фоњини 1 1.30
6-0 во меѓусебни, лани токму во Буенос Аирес тепаше Ферер со 6-1 6-2. Фоњини го освои претходниот турнир во Виња Дел Мар, и ова му е втора недела како игра без никаква пауза. Ферер брани 250 поени од лани, бидејќи го освои турниров, и битна му е победата во одбрана на тие 250 бодови, во борбата за влез во топ 3.
И сеуште нема коефициент, ама најверојатно ќе играм на браќата Брајан, играат со Буторац/Класен, изгубија од нив во Австралија, мислам дека ќе им вратат утре за тоа, бидејќи се на домашен терен пред се, а и го бранат турниров ако не се лажам.
Будучност-Ларвик 1 1.30
Овде мислам дека огромен фаворит е Будучност, Ларвик се доста слаби оваа сезона, а Црногоркиве си газат. Со победа мислам дека обезбедуваат Ф4, или пак ќе бидат многу блиску да обезбедат пласман. Затоа и ќе играм на нив.
Кил-Киелце 1 1.45
Језда не им треба на Кил ама Шваба си е Шваба, он не простува па макар тоа била најнебитната утакмица на светот. Ај тие што повеќе пратат ракомет нека ме поправат ако грешам, но јас мислам дека ова треба да е чист 1.
Од ракометите би ја додал и Алборг 1..
Им треба за трето место,последно коло играат со ХСВ во гости,таму нема шо да бараат,па дома ќе треба да си ја решат работата....
А би требало и Вардар да е Т1,ако ја дадат 31.5 па и 32.5+...
Пазете денес на Фиорентина - Интер. Кај Интер сите важни фудбалери се на располагање, а кај Фиорентина се знае дека Роси не е опоравен, Гомез не е спремен. Остануваат со Матри во напад. Исто и Ребиќ им е повреден и мислам 0-2 гола и подеднакви шанси за победа ама сепак навивачки ми е 2ка