Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Znae nekoj dali moze sega da se isplati livce od sportlife,ili mora da se ceka do utre?

Не другар, во сите уплатни места на Спрот Лајф запишано е правилото дека испата е од 11 до 20 часот. Да беше копачка ќе можеше да те исплатат и во 22 и 30. Вака почекај до утре да си ги земеш паричките:)

Пизди покварени Австрија Виена , во 93та гол примаат !!!!!!!
Сочуство брат. И мене ме турна таа. Поука: 1.35 на кец за екипи као Австрија факинг виена нема вредност да се игра. Кладилнициве со квотите не ставаат у страшни заблуди.

Сега и Рода 0-1 ќе заврши а 2-4 ја имам , не бе кога ќе тргне надоле и нема назад .
А златни утакмици ми пропаднаа заради мочковците Виена ..

по мене зицер на денот

Твенте - Витесе 1 (1.70) - Витесе влезе во многу лоша форма и серија на нерешени,се мачи да даде гол,едноставно ја изгубија “магијата“

IMG_20140215_214531.jpgштета робредо имаше 1-0 и 5-3 но изгуби,ми “јаде“ 3500 :tapp:

Ајде Гранолерс/Лопез потврдете зошто сте први носители на турниров. За Стараче/Долгополов како што видов имаат само на турниров играно заедно ? Ако грешам нека ме исправи некој , ама ако е така би требало лесно да го добијат гранолерс/лопез мечов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom