Ќе речеш пред кафич Манго кај Пелагонија хотелот во К.вода и одма ти е, врата до врата се.
Ke me prechekash nadvor so ruza ? Da ne vleguvam sama ko shuta nekoja ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе речеш пред кафич Манго кај Пелагонија хотелот во К.вода и одма ти е, врата до врата се.
Готово, чим идеш од странство, ќе поставиме почесна гарда, лебче и сол и трубачи да посвират малце![]()
Кога ќе се соберат сега термитиве (воглавно постарите членови) сите штабови на ВМРО, од Припор, Сопиште, Ракотинци, од Драчево, од Пржино, од Кисела Вода, има се да изедат и испијат
Па кога има прослави на ВМРО, по 5 тони за саат време се пие овдека![]()
најубава населба у цело скопјесе разбира ако не пројде некој од оние да каже: леле ма кај си да ти го лупна пуковников со се чинои
![]()
До пред 15-тина години и мене ми беше најубава населба за живеење,посебно делот околу паркот(киното).Сега веќе и ебаа мајката и на кисела вода,насекаде каде што имаше куќи никнаа згради,ептен се згужва.најубава населба у цело скопјесе разбира ако не пројде некој од оние да каже: леле ма кај си да ти го лупна пуковников со се чинои
![]()
ne ne не е така туку леле ма да ти го истресаДа ти сврша на чергиче да ти се лизгат децата![]()
aminКога ќе дојде денот кога Кисела вода ќе се оддели од Драчево, Припор, Соње, Ракотинци....?
До кога Припорчанец ќе вика дека е од Кисела вода....![]()