Кисела вода

• Креатор на темата Креатор на темата Fcu
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сме бе...
Ништо не се случува во општинава, тапанарија жива :)
Сегде градат по нешто, кај нас уште ништо. Претходниов градоначалник бар си го изгради Драчево, а овој го нема ни под дрво ни под камен:pos:
Слушам нешто некое паркче го правеле кај Дуња или незнам каде, некоја фонтана јака имало :)

Уште лани го направија :)

море алал да му е на девојчињана од пелагонија и од борис, ми го разубавуваат денот, сеа уште малце ќе затопли.

море алал да му е на девојчињана од пелагонија и од борис, ми го разубавуваат денот, сеа уште малце ќе затопли.

pedobear.png

Слушам нешто некое паркче го правеле кај Дуња или незнам каде, некоја фонтана јака имало :)

Диско фонтана, им ја погодиле на пензионериве.
Мене повеќе ми се допаѓаше старата, интересна ми беше формата заедно со фигурчињата.

уште да го мкнат од тука овој студенскиов дом да дишеме на раат....

Да не се жалиш случајно? :)))
На моменти, али далеку подисципинирани се од пред 2-3 години. Има добри студенти, ама има и по некој опинок што видел прв пат зграда у живот и урла, се дере, пушта музика во 2,3 сабајле...неизживеана стока :).

На моменти, али далеку подисципинирани се од пред 2-3 години. Има добри студенти, ама има и по некој опинок што видел прв пат зграда у живот и урла, се дере, пушта музика во 2,3 сабајле...неизживеана стока :).
ама студентките....)

Se bara Netcafe vo Kisela Voda, posho ke idam Mk naskoro :D

Sega ubo mi kaza :) samo daj isto i ime kako se vika to netkafeto, da znae taxishofero kaj da me nosi, i jas da znam po koj tabli da odam :D
Ќе речеш пред кафич Манго кај Пелагонија хотелот во К.вода и одма ти е, врата до врата се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom