Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.135
- Поени од реакции
- 34.643
Првиот пат кога денски ќе си седнеш на клупа на кеј или воопшто било каде на сонце... ќе заборавиш на тоа дека нема позадинско светло. Тогаш ќе можеш да им се смееш на сите ај(шит)пад шминкери кои од сонцето ништо нема да гледаат на ЛЦД екранот. За навечер едноставна лед светилка ќе за врши работа... а над креветот (и фотељата/каучот) секако имаш лампа за читање, така?Воодушевена. Малце ми смета шт ово темно не може да се чита, али тоа е тоа. И се нервирам што не можам да си го носам со себе дури не му купам као опаковка, пошто страв ми е у чанта дан ми се оштети.
Добро те советуваа за заштитна обвивка, нарачај си од ибеј нешто од безбројните кинески понуди со евтин шипинг до тука. Нешто од типот на овие доле, имам сличен таков и добро решение е од повеќе аспекти...
--- надополнето: 31 март 2012 во 00:01 ---
Заштитна амбалажа од компјутерски компоненти, матични плочи на пример (пошто се големи). Ем е мека ем е антистатик...Ауууу многу бе. Идеја што да правам до тогаш? Привремено решение?
Ако немаш другар што чува вакви работи по дома (остатоци од последното склапање на нов РС) замоли во било кој РС сервис/фирма... ги фрлаат секојдневно.