Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво, беше ли синоќа некој од вас у Блу? :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Како сме истерале, нек си е.. мамата
Незнам за у Блу али некој се обиде ли да влезе во Спејс??:nesvest::nesvest::uvo:

Ја влегу и згрешив. Гужва, хаос, не се дишеше унатре и башка не знам колку време чекав пијачка. И фана излегу и си замина ки 2 негде (последните 2 месеца пред 3 си неам заминато :pos: ). Дуле и Коки, искрено, не ме бендисаа.

Друштво, плоштадот ни го раскопаа, градот раздвижен... вас ве нема нигде. Напишите нешто мајка му стара :helou:

Си неам дојдено у Кавадарци да го видам раскопаниот плоштад... Ама шо има да се гледа? Инаку за први април, забавата у Блу беше... добро прва класа беше сите таму, можда гужва ама пријатно беше :) Друго нема ли ново у Кавадарци... Како се движе ноќниот живот шо има виа викенд?

Има едно кавадаречко „ Да ја еам дааа ти“.....Свака част на јазикот, само вие си се разбирате и никој друг:pos2::pos2::pos2:

Си неам дојдено у Кавадарци да го видам раскопаниот плоштад... Ама шо има да се гледа? Инаку за први април, забавата у Блу беше... добро прва класа беше сите таму, можда гужва ама пријатно беше :) Друго нема ли ново у Кавадарци... Како се движе ноќниот живот шо има виа викенд?
Плоштадот е раскопан цел а и ископан, сега слободно може да се саде патлиџани, чушки, краставици, а може и некој ред се направе лозјенце:pos:
Друго, на кружниот тек во средина имаме голем јарбол со големо македонското знаме од тие што ги има насекаде низ Македонија.
Ноќниот живот слабо некако, Space затворен мислам од инспекција, К7 одма пак во живот за овој викенд, Експрес кафе стандарт.

Има едно кавадаречко „ Да ја еам дааа ти“.....Свака част на јазикот, само вие си се разбирате и никој друг:pos2::pos2::pos2:
Без Ј, " да а е*ам дааати, дааа"
"Ди и го турам на дааати" :pos2:

Ауу, забавата беше крај :pos::pos: Ни беме екипата со Пезетката (monster truck - крената +20 сантима, 15ки гуми на неа :vozbud:)

Хаха знам.. Со Јована стоеме таму :)

znae li nekoj koj ce pee u space dr vikend i koga otvara ? ja koa da pominam od tamu se e zatvoreno :)

sega i ja procita
neznam koe e voa dete
som ne znaelo da pliva so majka baralo da ode da se banja

--- надополнето ---

a inaku koe e voa dete so go ubodil zverot,rzbrate li

sega i ja procita
neznam koe e voa dete
som ne znaelo da pliva so majka baralo da ode da se banja

--- надополнето ---

a inaku koe e voa dete so go ubodil zverot,rzbrate li
Џоа не го знајш нашето езеро какво е...плитко плитко и оп дупка...иначе детето учеше во индустријата и требаше да биде втора година.. :(

а иначе има и на а1 страната за тоа кој го убодил ѕверот

Друштво, вчера да не се разбудите негде кај 10:15 а?
Го осетите ли громот :vozbud::vozbud:
vozbud.gif
vozbud.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom