Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Harko
  • Време на започнување Време на започнување
у четврток у к7 ДНК........добро бре да а ебам мајкаму,секој месец идат,досадни станаа више у пичку матер :toe:

у четврток у к7 ДНК........добро бре да а ебам мајкаму,секој месец идат,досадни станаа више у пичку матер :toe:
Сабота.:smir:
Ами и Блажо да го ебам не знае да викне некој други ги тупе само со едни исти и сака да има народ како че има каа секоа недела шо се вика исти па исти.:kesa:

spored mene nema leb u k7 barem do letto
a u voa spejs kaa so gledam ima nekoj decurlii se mavat gore dole:)

Ај ебаго ами К7 беше за манијаци и депреси(нели и стакларот дојде бее ахах одма народот овие дечурлијава се истетовираа хаха и купија бижутерија ланци.:tapp::tapp:остај тоа има и 25 годишни забегани :pos2:) уште поодамна...строго 15,17 години се збираа...и сега е така.

Ете и Спејс изгледа го утнуваат...уствари спејс иако нудеше многу сепак абе нема акустика т.е тоа беше спортска сала...немаат средено добро а и соодветни звучници...тоа се приметува...али јбг имаше на почеток добри жени со зиски:)

Ама одамна не сум пошол у Спејс...што знам тингс ар чејнџинг

Па кој те тера да одиш???

Барајте таму некој DJ...има потенцијал кај рајата у кавадарци...уствари и сега има добри.

Арно е Спејс.... К7 мизерија - осмо и прва година. Ваму доле има по некој од тоа малите, ама после 1ипол-2 нема под 4та година. Ја стандард у 3 си кинисуам :vozbud:

Каде да го најдиме проектот за новиот плоштад, во вид на слики и визуализација?
Ајде ако знае некој да ги постира сликите тука, па да го разгледаме и прокоментираме...

Каде да го најдиме проектот за новиот плоштад, во вид на слики и визуализација?
Ајде ако знае некој да ги постира сликите тука, па да го разгледаме и прокоментираме...

300gv46.jpg

15x3bea.jpg

qpia1l.jpg

Поздрав од Неготинецот :smir:
:helou:

Само толку ли се комши :) Дај повеќе или дај линк.. :)

Еми еве ви еден линк, па чукајте си ја главата, ама село си е село, нема да исправите и вие на прав пат :kesa:

Код:
http://www.ktv41.com.mk/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=4:2009-09-20-19-08-22&Itemid=80

Еми еве ви еден линк, па чукајте си ја главата, ама село си е село, нема да исправите и вие на прав пат :kesa:

Код:
http://www.ktv41.com.mk/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=4:2009-09-20-19-08-22&Itemid=80
Хаха, воа виц ли беше...
Пребројте се па после види кој е село! :baeh:

leleeee
da se zasramime be decki be
eden od negotino da e po atik od nas
sramota :):)

Друштво, беше ли синоќа некој од вас у Блу? :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Како сме истерале, нек си е.. мамата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom