Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како си поминал преку ваташа а не си поминал преку кавадарциЈа вчера бе за Скопје...
Сабајле офроуд преку праските (озбилно)арно ама поручек на враќање го ***ле патот го изорале.... Од кај се враќав поарно да не знајте
Росоман блокиран, Неготино исто - продолжувам на Демир Капија. Од таму преку Бесвица, Барово, Крњево, Страгово, Ваташа и дома50-60км плус ми се собраа. И не пробујте со кола оти не се оде. Требе у недела пак да одам а како ќе биде којзнае, не знам ни дали возат Екстра/Сам Вел или че треба пеш да се префрламе по автобуси.
spoeni se kavadarci i vatasa,no tamu nema blokadi na toj patкако си поминал преку ваташа а не си поминал преку кавадарци
п.с тиа нели се споени .
да работи ти цела година и на крајот да те е*ат на здрав мозок па да видиме дали нема да протестираш.slusam deneska ili utre blokadite ke bile prekinati
a i taka trebe za vaa glupa drzava
pa sramota e voa so go pravat
moze ne me svana ti no jas velam sramota e ova so go prave vladata,a ne lozariteАбе каков штрајк какви бакрачи па ова е гревота што им го прават на луѓето и ПАЗЕТЕ оние од локална самоуправа+советници крекаат нешто во стилот"Иако не е наша ингеренција ние сепак помогнавме да се реши проблемот па крекаат со субвенции кои завршиле во џебот на ѓаволот"...јас иако лично не сум засегнат бидејќи немам лозје но зарем заслужуваат лозарите да ги крадат??!??
Блокадите мора да продолжат ама сепак мислам дека нема да дадат ефект-единствено решение е правец во винариите па ако имале залихи граѓаните да си го земат она што им припаѓа,некако гроздоберот беше само лоботомија за рајата да се оттргне од проблемите АМА кавадарци звиси од лозарството и навистина е жално ова што им го прават на лозарите.
--- надополнето ---
да работи ти цела година и на крајот да те е*ат на здрав мозок па да видиме дали нема да протестираш.
П.С Народот е глуп-не државата.