Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Од пред два дена, по којзнајт кој пат станав горд сопственик на нов пар вакви:

450px-A_classic_Black_pair_of_Converse_All_Stars_resting_on_the_Black_&_White_Ed._Shoebox_(1998-2002).JPG

Евергрин.

само старки, од кога знам за нив заборавив дека постојат и други патики.. летово очекувам принова на минимуН два пара
а да, и сакам да му го ограбам шкафчето(станот/имотот?) за патики на дечково
e7f0q8.jpg

pb170032.jpg

*bling bling*

Баш ми се фенси! Ама стари ми се веќе, сакам сега висока Најк.

Јас носам високи потики сум облекол 2-3 пати ниски патики ама немозам глупо се осечам и од тогаш све високо-Converse

Дали некој знајт дали и каде во Битола имат патики DC?? Пошо утре планирам да се прошетам малку таму, па ако имат да си купам некој.

Дали некој знајт дали и каде во Битола имат патики DC?? Пошо утре планирам да се прошетам малку таму, па ако имат да си купам некој.

Незнам дали има во Битола ДС ама имаш во Скопје, најефтиниот модел ти е 2300 денари и е доста квалитетен.Доста попуст има :smir:

Незнам дали има во Битола ДС ама имаш во Скопје, најефтиниот модел ти е 2300 денари и е доста квалитетен.Доста попуст има :smir:

Kaj мене во Ѓорче можеш и за 1500 да ги најдеш, запленета роба од царина :icon_lol:

Носам овакви

converse_4390.jpg

А што би сакал овакви :vozbud:

nike-zoom-lebron-6-black.jpg

Можиш да најдиш во Јавор, ама дека се оргинал, тоа потешко :) Ама за цена од 1000-1500, добри се, баш имам едни такви.

Инаку во план сум да си зеам вакви:
weapon.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom