Какви патики носите?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
Од вчера вакви само место бели црни се и место зелено кремасто/бело
ADIDAS%20SKATE%20TOP.jpg
Како се викаат? И колку пари ги зема? :)

Runners црни класични спортски патики...
:salut:

WCT445GP_lg.jpg

Вакви само од горе место зелено црно и од доле портокалово.
И да, без розевите работи. :)

deneska si kupiv novi ama kineski za basket haha ke se skinat nabrzina :pos2::pos2::pos2:

Може некој да ми каже која фирма од Адидас,Најк,Њу Баланс имаат најшироки модели?Бидејќи имам широка нога т.е. предниот дел на ногата ми е најширок бидејќи како мал сум одел на прсти и сега проблем.....50% од моделите во Спорт М не ми се фаќаат........

nike_tennis_classic_whtbl.jpg

Вакви и многу ми се свиѓаа :pipi:

Може некој да ми каже која фирма од Адидас,Најк,Њу Баланс имаат најшироки модели?Бидејќи имам широка нога т.е. предниот дел на ногата ми е најширок бидејќи како мал сум одел на прсти и сега проблем.....50% од моделите во Спорт М не ми се фаќаат........
Тајсон и јас таков проблем имам.. И моментално имам 4 пара No Fear патики.. И сите се доста широки, и нема проблеми при одењето.. А + тоа и се доста квалитетни!! Ако имаш можност порбај со ваков модел(ама не модел од кинеска роба, а да го носи името Nо Fear).. Сите оргинали од оваа марка имаа воздушни перничиња!

eve gi moive,zakon se,podobra patika za noga ne ste osetile
9133.jpg

9133.jpg

неколку години значи ми се свиѓаат таквите у стил на манија што се.Со широки врвки гломазни т.е скејтерски како ли ги викаат. Ги скиснав од носење .... ги иам 5 пара:smir:

nike_premier_ic-500-316745_011.jpg

се враќам на корените:vozbud:тотално сум аут од спортот со месеци уназат....редуцирање на цигари и пиење,и што повеќе спортување наредниов период...

Nike патике за сваке прилике :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom