Какви луѓе ве привлекуваат и зошто мислите е тоа? Совршен партнер? Имате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Не постои идеален партнер секој си има свои мани.Што ке беше ако сите бевме идеални.Затоа во овој свет кој го знаеме сите не постои ништо идеално и не си ја лажете свеста

Првото прашање е што си ти во хороскоп - Вага - Водолија или рак? Rickyyy

Незнам колку влијание има хороскопот на темава, ама да не излезе дека не сум ти одговорил.... :D
Лав сум во хороскоп. Лошо гаѓаш :pos:

Десанка Шакич!

Незнам колку влијание има хороскопот на темава, ама да не излезе дека не сум ти одговорил.... :D
Лав сум во хороскоп. Лошо гаѓаш :pos:
Ти лав? абе ајде ... лав и емоции = магаре и музика брат ... извини али тој впечаток го имам јас :D

Ти лав? абе ајде ... лав и емоции = магаре и музика брат ... извини али тој впечаток го имам јас :D

Те молам речи ми дека си женско. Помислата на мажи што веруваат во хороскоп ми е неприфатлива.

Секој различни впечатоци како последица од тоа што доживеал :ROFLMAO:
За мене хороскоп = 0. Не дека нема сличности за некои особини и се тоа (се погодува по нешто точно), ама во глобала сметам дека се е невистина и измислици. Греота е да се инволвира хороскоп во било каква тема на љубовен план.
Тоа го сметам сега, а ќе го сметам и засекогаш :D

Совршена партнерка не постои па и онаа што е блиску уште ја неам стретнато :) али умирам по цурава :D
250px-Anne_Hathaway.jpg

Не знам зошто но секогаш ме привлекувале девојки за кои другите најчесто коментирале : Абе види ја каква џанкерка/забегана/несфатена итн. Црвена коса , некое пирсче или каналче нема да смета , троа послабички (не анорексични) и тетоважата би бил врвот.Најверојатно бидејки имам само 18 и претпоставувам дека сум во некоја тинејџерско-бунтовничка фаза од животот. But who cares as long as it's fun :D

Од другиот дел на квалитети : интелегенција , добар вкус за музика (т.е сличен на мојот :D ) , авантурист, бунтовнички дух , добра смисла за хумор и отвореност кон сите полиња - најважно сексот. Не сакам да го гледа како нешто што таа ми го пружа мене - туку како заедничко задоволство кое не спојува на физичко и духовно ниво, ниту пак да биде срамежлива и повлечена во тој поглед и да и преставува табу-тема.

Плус фактор на привлечност секогаш ми бил склоноста кон некој вид на уметност. Исто така за мене необјасниво - ме возбудува ако девојката има/имала психолошки трауми или пак е уживател на лесни наркотици.

Maaни секогаш има...Секој ги има....Ако го сакам ке го прифатам онаков каков што е...
Совршенството постои само во бајките...Оние со срекен крај...Или јас грешам?
Совршенството си го праиме ние сами.

Не знам зошто но секогаш ме привлекувале девојки за кои другите најчесто коментирале : Абе види ја каква џанкерка/забегана/несфатена итн. Црвена коса , некое пирсче или каналче нема да смета , троа послабички (не анорексични) и тетоважата би бил врвот.Најверојатно бидејки имам само 18 и претпоставувам дека сум во некоја тинејџерско-бунтовничка фаза од животот. But who cares as long as it's fun :D

Од другиот дел на квалитети : интелегенција , добар вкус за музика (т.е сличен на мојот :D ) , авантурист, бунтовнички дух , добра смисла за хумор и отвореност кон сите полиња - најважно сексот. Не сакам да го гледа како нешто што таа ми го пружа мене - туку како заедничко задоволство кое не спојува на физичко и духовно ниво, ниту пак да биде срамежлива и повлечена во тој поглед и да и преставува табу-тема.

Плус фактор на привлечност секогаш ми бил склоноста кон некој вид на уметност. Исто така за мене необјасниво - ме возбудува ако девојката има/имала психолошки трауми или пак е уживател на лесни наркотици.

This guy is the gay friend.

This guy is the gay friend.

Абе види ја не дека не би опнал некоја напудросана , со минич до пич и деколте фуфа од колосеум :D
Или било кој друг тип на жена со добри облини since we're talking...

Нема везе што си млад, едноставно те привлекуваат таквите повеќе. А и таквите како што ги опиша не се само тие до 18 години, има и доста постари. Исто е и со мене, па затоа ти кажувам, еве на 23 години и уште такви цури најмногу ме палат. :D

Да бев со него,ке одговорев дека Имам совршен партнер.Ама Него го немам.
А знам дека е совршен токму баш заради тоа што го немам.
Не ги знам неговите мисли кога ме погледнува,но знам дека ме гледа со совршен поглед.
Онолку колку што го знам,совршено размислува.
Често ме остава со подотворена уста,никогаш досега со ништо не ме разочарал,ама баш со ништо,за да можам бар еднаш да помислам дека (тој не е совршениот,и тој е како и сите нас,има маани не само доблести).
За физичкиот изглед и совршеноста од тој аспект нема ни потреба да спомнувам.
Тоа беше најпрво што забележав кај,,мојот,,совршен,,.
Не мислев дека некогаш во моите очи ке постои господин Совршен,дур не го запознав него.

Мммм, па што знам. Сакам да има задоволителна доза на хумор, да е а да не се прави паметна чак глупа ако се прави уште поубаво, да ми се јави во 3 саат и да ми ја пушти ол ај нид од рејдиохед, да пиеме водка на екс заедно, да е одлучна, храбра, да не се нервира за безвезе ствари ко половина од нејзиниот пол, оно малце луда да е и тоа е најкратко.
Пеер, ја знам оваа што ја опишав! ПЕЕР, ДА НЕ ЈА САКАМ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom