Каков живот сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Orkad
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција би ја одбрале вие?

• Живеј брзо умри млад

Гласови: 18 21,4%
  • Живеј нормално(бавно) доживеј старост

Гласови: 66 78,6%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
Живеј брзо, доживеј старост.
И ја би играл на ова, али ако морам да бирам помеѓу двете горе понудени...

Живеј брзо, умри млад.

Еднаш се живее бре :vozbud:

Кога би бил во можност да бирам, би одбрал да го живеам животот нормално и да доживеам старост. Нема ништо поубаво од тоа да знаеш дека се’ во животот што си посакал ти се исполнило, само затоа што не си брзал и си размислувал навреме за се’. А пак уште поголема среќа е да дочекаш да дојде денот кога конечно ќе застанеш и ќе погледнеш што се’ си направил зад тебе. А тоа е денот на длабоката старост. Но за жал не сите ја имаат оваа среќа. Јас се надевам дека ќе бидам еден од тие среќните.:pipi:

Живеј го животот нормално и доживеј нормална старост.

да го живеам нормално и да си дочекам старост и сите работи да ми се случат како мажење деца внуци итн

-Живеј го животот нормално и доживеј старост-

Што е тој живот ако го претрчам набрзина и ако не уживам во него :uvo:

„Живеј го животот нормално и доживеј старост‘‘

Променлив. Понекогаш динамичен и понекогаш не толку динамичен. Балансот во животот ми е најдобро решение.

да го живеам нормално и да си дочекам старост и сите работи да ми се случат како мажење деца внуци итн

хехе...+ малце подобра финансиска состојба да имам и др. се е во ред...се согласувам :smir:

Ваков како што е опишан у песнава

http://www.youtube.com/watch?v=f9GH-yvPHSY

Не ми треба ништо друго дур сум жив под ова небо топла постела и очи што ги знам

Живеј го животот нормално и доживеј старост:toe:

Zivej go zivotot bez brzanje ...docekaj si i dlaboka starost..ne sakam se pred vreme da iziveam:pipi:

Сум гласал којзнае кога, но ред е и мислење да дадам. Би сакал да умрам во старост, сам, во некоја куќарка на некоја планина, со шарпланинец и волчјак до мене, и Лада Нива пред куќичка, со двоцевка на ѕид, со материјално обезбедени деца и внучиња, кои би имале доволно за да живеат два живота...

сакам да живеам у некое место со многу снег.. ко шо е шведска башка и плавушите од таму ама ептен мерак ми праат.. освен ако не падне некоја хелга:vozbud::vozbud::pos2:
или па со некоја убава девојка од латинска америка на фарма у мексико..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom