Каков живот сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Orkad
  • Време на започнување Време на започнување

Која опција би ја одбрале вие?

• Живеј брзо умри млад

Гласови: 18 21,4%
  • Живеј нормално(бавно) доживеј старост

Гласови: 66 78,6%

• Вкупно гласачи
    84
  • Гласањето е завршено на .
ne e vazno kako ke ziveam, dali brzo ili normalno, dali ke docekam starost ili ne, vazno mi e zivotot da mi e ispolnet so ona sto sakam, da ziveam kako sto sum sonuvala, da go rabotam toa sto go sakam, neka bidi skromno no ispolneto, sekogas da mozam da smetam na friends i tie na mene......... i uste nesto amane mi teknuva bas

Сакам нормален живот,се да си биде во свое време.
Но овие случки што се случуваат во денешно време ,не може да се предвиди како ќе тече животот.

Zivej bavno dozivej starost :toe:

zivej normalno (bavno) dozivej starost...nema potreba od brzanje:icon_bigg:icon_bigg

Па сеега имала моменти кога живееме брзо а има моменти кога се си тече нормално. Но сепак јас мислам дека нема потреба од брзање во животов се во свое време.

Секој сака да доживее старост. И не значи, дека ако живееш нормално треба животот да ти биде досаден. Важно е да ја разбереш суштината на секјдневието и убавината која ја носи.

Нормално,нема потреба од брзање ... Све у свое време

EDNO E STO SAKAMA ADRUGO ZIVOTOT STO KE NI DONESE

Живеј си го животот !!! Човек еднаш се раѓа и еднаш е жив !!

Таков како што имам сега:) не гласав за ништо,
доста замарање со животот и како да се живее , тој едноставно се ЖИВЕЕ :tv:

Нормален, мирен и лежерен. На моменти може турбо, ама само на моменти а потоа пак нормален и мирен.

Втората... :)

Првото...не вреди да се замараш со норми и одржување на животот,кога секако еден ден ке заврши...а после него ке почне друг...
Уживај додека си гостин на планетава...
Како да не, и сам знаеш дека не е така. Сите си имаме само по еден живот, па како ќе го искористиме тоа е наша работа. Инаку, јас гласав за втората опција. Да имам резервен живот, можеби би пробала се и би се вратила да си го живеам нормално мојот живот, но сите знаеме дека немаме резервен живот, така да...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom