Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, кога се двоумев го избрав Идолот заради екранот и звучките, ама реално stutters like shit, and i like my phones good and fast.Ако бил тој со 4Gb рам да
Телефонов воопшто не е лош, камерите се солидни, батеријата е одлична, а стерео звучниците се фантастични.
Јас предходно користев XperiaSP и уште го користам, премногу различни телефони, Idol 3 има ептен добар екран до многу природна боја.
Mislev edinstven sumSepak mislam deka zgreshiv shto ne go zedov zenfone 2kata koga se dvoumev megu dvata.
го има моја внука, топ е телефонот, многу танок, лесен и процесорот е 4 јадрен ама користи Кортекс А 53 процесори кои е многу побрзи од А7Денеска зедов Coolpad Porto пд VIP после изгледано се што може да се изгледа по интернет и мислам дека не згрешив. Кинез е да ама е бренд не е копија, солидно изработен, добар дизајн вози тешки апликации ака Real Racing 3 и не ми лагирал досега на ништо.
Sent from my E560 using Tapatalk
Ќути.Оружни листови дали имате, и дали имате проблем со претреси пред дискотеки(можи да се користи како ладно оружје)
Лека полека се навикнуваме на големи телефони-кога прв пат зедов 3,5 инчи некако ми сметаше, па 4,5 па сега имам 5....едната рака секогаш зафатена бидејќи телефонот не го собира во џеб како старите добри ериксони и нокии[DOUBLEPOST=1455121546][/DOUBLEPOST]
го има моја внука, топ е телефонот, многу танок, лесен и процесорот е 4 јадрен ама користи Кортекс А 53 процесори кои е многу побрзи од А7
Оружни листови дали имате, и дали имате проблем со претреси пред дискотеки(можи да се користи како ладно оружје)
Лека полека се навикнуваме на големи телефони-кога прв пат зедов 3,5 инчи некако ми сметаше, па 4,5 па сега имам 5....едната рака секогаш зафатена бидејќи телефонот не го собира во џеб како старите добри ериксони и нокии[DOUBLEPOST=1455121546][/DOUBLEPOST]
го има моја внука, топ е телефонот, многу танок, лесен и процесорот е 4 јадрен ама користи Кортекс А 53 процесори кои е многу побрзи од А7
Ептен позитивно ме изненадува. Ај шо е доста брз него и квалитетно изработен. Ја сервисирам телефони и кинезарииве освен XIomi i Muizu се боза. Ама ова чудово е многу солидно