Да да, кога се двоумев го избрав Идолот заради екранот и звучките, ама реално stutters like shit, and i like my phones good and fast.Ако бил тој со 4Gb рам да
Телефонов воопшто не е лош, камерите се солидни, батеријата е одлична, а стерео звучниците се фантастични.
Јас предходно користев XperiaSP и уште го користам, премногу различни телефони, Idol 3 има ептен добар екран до многу природна боја.
Оружни листови дали имате, и дали имате проблем со претреси пред дискотеки(можи да се користи како ладно оружје)Mislev edinstven sum Sepak mislam deka zgreshiv shto ne go zedov zenfone 2kata koga se dvoumev megu dvata.
го има моја внука, топ е телефонот, многу танок, лесен и процесорот е 4 јадрен ама користи Кортекс А 53 процесори кои е многу побрзи од А7Денеска зедов Coolpad Porto пд VIP после изгледано се што може да се изгледа по интернет и мислам дека не згрешив. Кинез е да ама е бренд не е копија, солидно изработен, добар дизајн вози тешки апликации ака Real Racing 3 и не ми лагирал досега на ништо.
Sent from my E560 using Tapatalk
Ќути.Оружни листови дали имате, и дали имате проблем со претреси пред дискотеки(можи да се користи како ладно оружје)
Лека полека се навикнуваме на големи телефони-кога прв пат зедов 3,5 инчи некако ми сметаше, па 4,5 па сега имам 5....едната рака секогаш зафатена бидејќи телефонот не го собира во џеб како старите добри ериксони и нокии[DOUBLEPOST=1455121546][/DOUBLEPOST]
го има моја внука, топ е телефонот, многу танок, лесен и процесорот е 4 јадрен ама користи Кортекс А 53 процесори кои е многу побрзи од А7
Ептен позитивно ме изненадува. Ај шо е доста брз него и квалитетно изработен. Ја сервисирам телефони и кинезарииве освен XIomi i Muizu се боза. Ама ова чудово е многу солидноОружни листови дали имате, и дали имате проблем со претреси пред дискотеки(можи да се користи како ладно оружје)
Лека полека се навикнуваме на големи телефони-кога прв пат зедов 3,5 инчи некако ми сметаше, па 4,5 па сега имам 5....едната рака секогаш зафатена бидејќи телефонот не го собира во џеб како старите добри ериксони и нокии[DOUBLEPOST=1455121546][/DOUBLEPOST]
го има моја внука, топ е телефонот, многу танок, лесен и процесорот е 4 јадрен ама користи Кортекс А 53 процесори кои е многу побрзи од А7
Пошто не сум по скапи телефони, а сакам телефон кој е реливно брз на интернет, имав ХТЦ 310 од кој бев презадоволен од брзината, но екранот и камерата......Ептен позитивно ме изненадува. Ај шо е доста брз него и квалитетно изработен. Ја сервисирам телефони и кинезарииве освен XIomi i Muizu се боза. Ама ова чудово е многу солидно