Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
14644-MLB216432753_5854-O.jpg

Веќе 2 години и презадоволен сум (y)
Овај телефон го имав пред 4 години и можам да кажам само пофални зборови :)[DOUBLEPOST=1450804801][/DOUBLEPOST]
huawei%20p8%20ascend%20grey.jpg

Веќе 5 месеци Huawei p8. Супер, никаква забелешка. Камера супер, и двете камери тоест. Дисплеј доволен,и големина и слика, звук таман,кочење ниеднаш...А да, и за зборење е супер. Добро ај, едина забелешка е батеријата. Ништо страшно али можеле бар 3000 да ја стаат. Претходно р6 го користев и за тој немам никаква забелешка.И не ми е јасно како месец два после лансирање на flagship пуштаат други телефони со некои боље карактеристики.
Јас имав самсунг s5 и го заменав за овој телефон и уште 300 пати да имам s5 и уште 300 пати ќе го заменам за овој телефон, и покрај два три саати помалку што трае батеријата од s5 пак би го одбрал. има одлична камера, како предна така и задна, во споредба со s5 e профи апарат, едноставно перфекција во двиежење :)

Кога се префрлив на друг оператор ми дадоа избор од Iphone 6 или Galaxy S6 Edge, јас го зедов edge-то. Еве веќе го имам некаде 6 месеци и сум многу задоволен од него.

Не можам да ги сватам некој што имаат скап телефон со андроид или IOS а само го користи за интернет и фоткање ме нервира.
А за што треба да ги користат, за 3Д моделирање? :)

Кога се префрлив на друг оператор ми дадоа избор од Iphone 6 или Galaxy S6 Edge, јас го зедов edge-то. Еве веќе го имам некаде 6 месеци и сум многу задоволен од него.
Koj operator ti gi ponudi ovie telefoni i za kolku pari..vaka ne si jasen od koj operator na koj se prefrli?

Ај нешто впечатоци.Слушнав многу пофалби, ама друго е од 2-3 луѓе, уште се ретки кај нас.
Скоро месец дена го користам, немам никаква замерка, буквално..[DOUBLEPOST=1451851955][/DOUBLEPOST]А да, иам една, тоа е алармот, не се исклучува, па ќе мора да го чекаш 1 минута да доѕвони или најубаво да си спуштиш апликација од плеј стор

Последно уредено од модератор:
А за што треба да ги користат, за 3Д моделирање? :)
Сакав да кажам не ги користат апликациите или воопшто и не инсталираат апликации и не ни ги искористуваат сите опции кој ги нуди мобилниот.

Но сепак секој со својот вкус и потреба. Јас некако не сум за скап телефон. Нека е андроид или слично нешто ама да не е скап.

Последно уредено:
Сакав да кажам не ги користат апликациите или воопшто и не инсталираат апликации и не ни ги искористуваат сите опции кој ги нуди мобилниот.

Но сепак секој со својот вкус и потреба. Јас некако не сум за скап телефон. Нека е андроид или слично нешто ама да не е скап.
Јас пак мислам дека вреди да платиш повеќе на она што трошиш повеќе време. Ако трошиш по 5-6 саати на ден пред телефон и тоа како вреди да платиш за скап смартфон, а ако компјутерот ти е за филмови и office не ти треба workstation конфигурација.

Koj operator ti gi ponudi ovie telefoni i za kolku pari..vaka ne si jasen od koj operator na koj se prefrli?
Се префрлив од T-Mobile на Sprint. Амерички мрежи. Не платив ништо на почеток кога го зедов телефонот но плаќам некаде 20 УСД месечно за одржување и осигурување на телефонот.

Mislev edinstven sum :) Sepak mislam deka zgreshiv shto ne go zedov zenfone 2kata koga se dvoumev megu dvata.
Ако бил тој со 4Gb рам да :)
Телефонов воопшто не е лош, камерите се солидни, батеријата е одлична, а стерео звучниците се фантастични.
Јас предходно користев XperiaSP и уште го користам, премногу различни телефони, Idol 3 има ептен добар екран до многу природна боја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom