Каков е вашиот стил ?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Каков е вашиот стил?кремски,рокерски,металски или...?Кој стил највеќе го мразите и зошто?

Еве јас прва ќе кажам,јас сум претежно кремско-спортски тип:je:

Mojot stil e unikaten, edinstven, nepovtorliv :p

Sakam parchinja od vojnichki uniformi, shiroki sportski bluzoni i majci, patiki postojano. A bre vidi galerija najubaf sum tamu.
Ova poslednovo bidejki umre cigankata sho me falese :D

Tonchie напиша:
Mojot stil e unikaten, edinstven, nepovtorliv :p

Sakam parchinja od vojnichki uniformi, shiroki sportski bluzoni i majci, patiki postojano. A bre vidi galerija najubaf sum tamu.
Ova poslednovo bidejki umre cigankata sho me falese :D
Aj bas ke te vidam,ama ako ne si mi po kejf,tesko tebe!:je:

sch00lGirL напиша:
Сејм хир. Али не би го нарекол „кремски“. Повеќе би рекол пристојно-спортски, кој од време на време поради недостаток на гардероба знае да премине во „клошарски“.

Искрено, како ќе ми прдне.... :pos:

Инаку имам желба да искомбинирам кремски и рокерски

крем + рок = Glam Rock :je:

sch00lGirL напиша:

Eto vidis,konecno da cujam nekoj an forumov da ima ko mojot stil :)

Секогаш различно.
На пример во школо одам претежно во фармерки, некоја блузичка и јакна во иста боја. Значи, горе доле кремско- спортски стил би било ова.

За вечерно излегување сум поелегантно облечена, што не би рекла дека е баш кремски.

Али се на се, кремско-спортски.

Toreador напиша:
Искрено, како ќе ми прдне.... :pos:

Инаку имам желба да искомбинирам кремски и рокерски

крем + рок = Glam Rock :je:
крем и рок некако не ми идат заедно....али ако сакаш таков стил тоа е твое право:je:

Зависи како сум расположена, во главно секогаш сум средена и дотерана, повеќе го сакам тој ваш кремско - спортски стил, но никогаш не знаам кај ке треба да одам и што ке треба да правам па така претежно сум во покремски стил без тоа спортски :pos: (кремско - спортски .. колку ми е смешен изразов)

Мојот стил е рокерско-електро-даркстеп-металски со примеси на турбо-фолк, а у посвечени ситуации и накај класика знам да забегам, со мали џез детаљи за да разбијат сериозност. У принцип, флексибилен стил зависно од пригодата.

Devilish Angel напиша:
Зависи како сум расположена, во главно секогаш сум средена и дотерана, повеќе го сакам тој ваш кремско - спортски стил, но никогаш не знаам кај ке треба да одам и што ке треба да правам па така претежно сум во покремски стил без тоа спортски :pos: (кремско - спортски .. колку ми е смешен изразов)

Смешен,смешен,ама сите некако го попримиле у вокабулар:je:

Мојот стил е хмммм....... да речеме спортски.И за на факултет,и за излегување си негувам спортски стил!
Иначе од другите стилови не ми смета никој само што јас не би одел така.Единствено малце језиви ми се металците и панкерите ама не ми сметаат!

мхм... рокерско-скејтерски?! вакво нешо постојт? сакам да носам сакоа, подискинати фармерки, широки пантоли, дуксерици, скејтерски патики, стартки, маици со натпис,...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom