Каков е вашиот стил ?

leleee pa valjda drugite treba da go kazat ova,ja pojma neam sto stil imam...
kako i da e najcesto se nosam stoznam kremsko-sportski :)
nekad nakaj raperski zabegavam(ova drugi mi rekle)
neznam stvarno...najcesto si nosam farmercinja ili pantalonki,obicni maicki po kratki ili dolgi i sportsko-kremski dzempercinja :)

stil shiroko oblechen uvek ama shiroko spastren ne kako ulichar

Stil: edge sophistication tnr. "James Bond", mladeshki konzervativen, oshtar i udoben. :-)

Dali ima nekoja devojka na forumov shto ne bi se slozhila? ;-)

Нај обичен.. чим видиш некој со блузиче и пантоломи јас сум.. то по имам навирам... ама дали бои одговараат гајгале мие е, не ме интересира, само на свадба ко ке одам се облеквам малсе покултурно е и за прочка.. пошто и јас треба еднаш на чоек да заличам :)абе... првата блуза шо е на столица и првите фармерки од шкаф...

Немам посебно некој стил да стриктно го користам само тој стил,знам да бидам во фармрки со обична блуза,во сакоа и штоф панталони или сукна,во фустан,пижама,во кошули....итн,итн важно кај мене да ми се допага тоа што го носам и да не драчи у боја.

mojot stil ke da e klasicen, vo garderoberot ke se najdat edna kupa kosuli 2-3 majci, potoa klasicni pantaloni i nekoj par farmerki a od obuvkite samo konduri, patki oblekuvam samo koga odam da igram nekoj sport, a da se navagaat i 2-3 sakoa.

гранџерски, ама без искинати панталони, и запустена коса :)

сега за сега имам само еден џемпер :) ама повеќе носам од кошулите дрвосечачки :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom