Каков е вашиот стил ?

мојот стил е да немам стил

vodkamixx напиша:
Мојот стил, спортско-елегантен :) :)

нешто слично,само би додал, на стилот многу ми влијае расположението

Пушим, подригујем, и поцепан сам. Ја сам Балкан бој и смрдим на зној, кад тад ја бићу твој.

мнооогу измешан... и само мој :je:

Фармерка,фармерска суќна,маици,блузи,ниски чевли...сето ова во најразлична боја,ко ме видиш,како ливада у сред пролет...Сакам фармерски материјал,памук,шарено,но мразам накитено,нагиздено со најразлични декоративни нешта(светликави-божиќна елка)...сакам едноставност,но некогаш морам да бидам облечена од високи петици до бунда

mojot stil e...opasen
jas sum KA...miciKA :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :kez: :kez: :kez:

А мојот стил е.... НИКАКОФ!! :)
сериозно ја изневерувам и ужасувам женската Girly-Girl популација :):)

Moeto stil4e si e urbano stil4e :) Preferiram ednostavno,no sepak poevropejski da deluva. Toa go primenuvam za vo site prigodi,samo primenuvajki razna garderoba...posvecena,poobicna itn.
Za preku den si sakam farmercinja,interesni bluzicki,vo zima dzempercinja,ama vo potemni boi.Edino od svetli rozeva ponekogas nosam. Zavisi od raspolozenie :) Koga sum poveke raspolozena imam poveke energija i zelba poveke da se doteram,a koga veke mi doslo do nosot nesto gajle mi e dali toa so go nosam e ubavo ili mnogu obicno i sl situacii,hehe. A za navecer normalno zavisi od prigodata i mestoto :) Znaci sepak kremsko-sportsko-eleganten urban look :wink:

Кежуал бе батка, или према прилика. Може да се менува во текот на денот по неколку пати, од бизнисменски, до фудбалерски.

kapa6qb.jpg
[/URL][/IMG]

levis8pz.jpg
[/URL][/IMG]

cizma4qq.jpg
[/URL][/IMG]

кремче фаца
буљаш шема

Mislam deka stilot,oblekata,opsto nadvoresnoto ne e nisto vo sporedba so ona vnatresnoto.

A inaku za mene moze da se kaze deka sum crna ovca vo familija.Metalski stil ali si se sakam takva kakva sto sum i sum gorda na ona sto sum go potignala

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom