Значи уште никој не ми кажал што ми е ќарот. Или се уште ве страв да признаете дека е штетна?
ќарот е ќејфот што ќе си го направиш...и ако не си пробал нема да знаеш.
исто како што ти се прави кејф од пиење алкохол , пушење цигари , секс , дудлање на порничи ( за кој како ). утринско кафе....
се тоа се различни работи ...и различни задоволства ти пружат.
На некој поарно му е да пие какао одколку кафе , некој сака плавуши друг сака црни девојки....се тоа до вкусот...
така и ова...на некои им причинува исклучително задоволство да го прават тоа....
тебе со сите ти е исто кога пиеш???????? .....мене не......така и со ова....не е исто и со кој ќе го правиш.Може бед да кркаш.
И се знае...се што е претерано не е убаво....убаво е да си пафкаш од време на време ....или да си пробал бар .Нема да изгубиш ништо.Освен ако си ништожник со слаб карактер... една голема 0 (нула) , и да се навлечеш.
Штетните влијанија од марихуаната (после подолготрајно користење) ваљда ви се познати.И за нив нема никаква потреба да се трудите да ги осетите на своја кожа.
Ваше право е ( и покрај тоа што не е легално)....вие одлучете дали ќе прбате , дали ќе го продожите да го користите, дали ќе намалите, ќе бидете викендаши ( пушење само во викенди) или едноставно ќе кажете НЕ. И тие што едноставно имаат да кажат НЕ, магла од оваа тема.
А тие што имаат ЗОШТО да кажат НЕ (и навистина знаат зошто)...слбодно нека повелат
едит....штетно е и вода да се препиеш...ќе ти тежи на стомакот.