Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Се има своја позитивна и негативна страна..
И кафе да пиеш многу не чини.
И да јадеш многу не чини.
Се што е претерано не чини нели.
Ако дуваш умерено не е ништо лошо..
Ама ако се претера и марихуаната е како се останато.. Лошо по здравје.

Точно! Се е точно! ако претераш ке станеш зависен ќе пробаш друго појако ќе почнеш со тоа и отиде јабанаааа
Се што се користи во помали количини не е штетно!
Марихуаната се користи и во медицината! Ако се претера нормално ќе има негативни посленици...ето бе...ве боли сега главата пример...ќе се напиеш аналгин....ќе ти помине...ама ако се напиеш едно 10 тина аналгини во исто време...ојде по фира :nesvest:

Абе не рече таа дека треба секој ден да бидеме напушени и ајдеееее јухууууу
Имам читано дека се употребува во медицината дека има позитивни влијанија и дека стварно помага во концентрација! А дека е многу еднаш до двапати во месецот е! барем еднаш на 5-6 месеци :pos2:
Абе јас не мислев само на ~~BoZiCa~~ Таа последна пиша и зато зитирав дел од неа.Епа ќе почниш со еднаш на два месеци,па еднаш месечно,па на две недели па недела,па секој втор ден и то си оди така по ред.Можи има некоја примена в медицината,ама сигурно не му дават на луѓето на испуши една,туку во друг облики и во многу помали количини комбинирано со други работи се уптребува.

Абе јас не мислев само на ~~BoZiCa~~ Таа последна пиша и зато зитирав дел од неа.Епа ќе почниш со еднаш на два месеци,па еднаш месечно,па на две недели па недела,па секој втор ден и то си оди така по ред.Можи има некоја примена в медицината,ама сигурно не му дават на луѓето на испуши една,туку во друг облики и во многу помали количини комбинирано со други работи се уптребува.

Си пробала ли за да знаеш дека иде така тоа?

не медхен. Нема врска дека ако пробаш после готово ќе почнеш редовно и зависник си! Тоа зависи то човекот. Имам пробано 2-3 пати и сега тоа значи дека ми се допаднало и ќе почнам секој викенд па секој ден после тоа? не:nenene: не е така.Не ни сакам а и нема!

Гижо по грешка беше она твоено шо го цитирав упс :smir:

Ниту сум пробала ниту ќе пробам.Убав ми е животот вака.Не ми требат дополнителни проблеми,не сакам да си го уништам.

Ниту сум пробала ниту ќе пробам.Убав ми е животот вака.Не ми требат дополнителни проблеми,не сакам да си го уништам.

Види сеа, повеќето од нас збориме од искуство, ти збориш од рекла казала.

Некои работи не мора да ги искусиш, па за да знаеш какви се, се сложуваш? :wink:

Да, цигари, алкохол, кокаин, хероин, крек, итн све што може да биде штетно за здравјето.

Не ја поместувај поентата на мојата реченица.

Да, цигари, алкохол, кокаин, хероин, крек, итн све што може да биде штетно за здравјето.

Не ја поместувај поентата на мојата реченица.
Убаво знам што сакаш да кажеш и не ја поместив поентата на твојата реченица, туку ја демантирав. Не мора да пушиш марихуана за да знаеш како е, може да си видел или имаш близок кој ги прави тие работи.

Убаво знам што сакаш да кажеш и не ја поместив поентата на твојата реченица, туку ја демантирав. Не мора да пушиш марихуана за да знаеш како е, може да си видел или имаш близок кој ги прави тие работи.

е мора да знаеш како е за да збориш после :smir:
е колку се нервирам некои доктори на пример или било кој зборуваат за ептен "тешките последици" на марихуаната, за тоа дека влијае штетно на нервниот систем па стануваш автоматски зависен бла бла и толку увеличаваат! за тоа може да зборува човек кој поминал низ тоа, дали само пробал или се лечел не е битно! само оној кој пробал знае и може да зборува!

Види сеа, повеќето од нас збориме од искуство, ти збориш од рекла казала.

Па еве,јахутерминал веќе одговорил,ми го зеде зборот од уста.Не мора да имам пробано за да знам како делува.Доволно гледам околу мене луѓе и како тоа им делува.А то е се само не позитивно.

Абе секс може да гледаш ама да гледаш и да практикуваш не е исто, друго е искуството.
поздрав:smir:

Абе секс може да гледаш ама да гледаш и да практикуваш не е исто, друго е искуството.
поздрав:smir:
Добро веќе ако е така, дај ми една добра причина зошто би пробал марихуана? Имам нешто ќар?

Добро веќе ако е така, дај ми една добра причина зошто би пробал марихуана? Имам нешто ќар?

искуството пред се :pos2:.За да зборуваш треба да искусиш.
Ако не ти е јасно за што зборуваме сите што не сме против неа земи си едно џоинтче и мозочето ке ти профункционира и ќе ти стане јасно:pos2::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom