Emma
Supergirl.
- Член од
- 7 јуни 2006
- Мислења
- 3.045
- Поени од реакции
- 157
Jaс не знаев. За што тоа се користи марихуаната во медицината?Во цел свет се користи и за медицински цели,ако не сте знаеле.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jaс не знаев. За што тоа се користи марихуаната во медицината?Во цел свет се користи и за медицински цели,ако не сте знаеле.
Поради таквите морони,сите имаат лошо мислење за марихуаната и нејзините ефекти.Ретко кој дува затоа шо му е филм, повеќето дуваат да бидат кул, што е...смешно.
Jaс не знаев. За што тоа се користи марихуаната во медицината?
Јас пак како што имам некаде прочитано или слушнато не се сеќавам добро,марихуаната ако ја пушиш но сепак по малку,еднаш два пати во месецот позитивно влијае особено на мозокот.А и на тие што така постапуваат а што ги знам не има фали ништо барем сега за сега.А и да беше толку штетно немаше да биде легаризирана во некои држави.Но тоа е што имам слушнато или прочитано,можеби е точно,можеби не сепак јас не си ризикувам.![]()
Да ама ако не ги земаш во големи количини.Пример со виното ако го земаш по една чаша дневно добро е за крвта,а ако претераш е лошо.Така е и за марихуаната ама не секој ден туку еднаш до два пати во месецот
1. Позитивна е ама само толку.
2. Божице душо, цигарите и алкохолот се легални ама се штетни.
Normalno se si ima pozitivni i negativni strani , ama marihuanata konkretno e mnogu ocrneta i se preuvelicuvaat post efektite i posledicite od nea koi realno gledano ne se mnogu losi . Marihuanata i mnogu drugi narkotici se nelegalni od kaj sredinata na 20 vek , a godini na nazad taa se koristela vo medicina . Poentata mi e deka pokraj losite efekti koi se naveduvaat vo preden plan koga se zboruva za marihuana , ima i dosta pozitivni efekti . www.vutra.org - tuka ke najdete najrealna slika za prednostite i nedostatocite na cannabisot .
Шо се нема да се прочита овде.Марихуаната корисна,па си можел да се контролираш,па ова она...абре не се залажвајте луѓе,ќе се каете после:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene:Да ама ако ги змеаш во поголеми количини.На пр. сп виното ако го земаш секој ден по една чаша добро е за крвта,но ако претерас е штетно.Така и за марихуаната ако ја земаш еднаш до двапати во месецот.:cug:
Шо се нема да се прочита овде.Марихуаната корисна,па си можел да се контролираш,па ова она...абре не се залажвајте луѓе,ќе се каете после:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: