Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ама се насобрале квази експерти на темава туф туф пу пу пу да се поместам.
Девојчиња од 14-15 години ни зборат за нивните долги и тешки искуства, ја на 14 години почнав со мастурбирање а овие оргии на тие години демек прават.

Само на 5-6 луѓе на темава им верувам во тоа што ќе кажат. Другото е гола вода.

не пушете често трева, едноставно некад ако сакате , да си исфурате некој филм на смеење и лево десно движење иначе дроги , турете им к*рот , не се добри за здравје.
Толку од мене

Марихуаната не е ништо поштетна од алкохолот и цигарите, но е видно поскапа.

No way, јас па мислам дека тоа е најефтиниот начин да одлета еден човек... после следат алкохолните пијалоци, некои други дроги... па нешто поскапо е да леташ со авион :pos:
Шала на страна... за малку пари можеш да се изгубиш.. ефтина е.

Ама дека не е поштетна од алкохол и цигари, не знам баш... зависи колку консумираш. Да речеме ако пушиш 2-3 пати во месецот секако дека е помалку штетно од секојдневното пушење цигари или пијанчење :)

Јас дури и да не е воопшто штетна сум против. Мислам дека во споредба со добар алкохол е нула.

1 џоинт - 3 пива :) = купи си еден џоинт напафкај се и ке бидеш со филинг исто како да си испил 3 пива и после се мачиш 4,5,6 и пијан си пагаш стануваш се глупираш, лево десно , филмови во глава очите ти се затвараат ти се спие :) хахахахах
Инаку кај нас е 300 - шибица, па поискусните купуваат ризли од трафики драгстори и сами ја ролаат со цигарче, фас итн,
а да ја земеш готова , кец -100 , 2че -200 итн, ефтино е ефтино е
затоа се повеќе и повеќе џанаци се движат по земјава си наша. трипаат со џоинт и дуваат на турбофолк,:vozbud: лижат степ( Спид ) и ја тресат вилициата како кучиња :):pos2:

1 џоинт - 3 пива :) = купи си еден џоинт напафкај се и ке бидеш со филинг исто како да си испил 3 пива и после се мачиш 4,5,6 и пијан си пагаш стануваш се глупираш, лево десно , филмови во глава очите ти се затвараат ти се спие :) хахахахах
Инаку кај нас е 300 - шибица, па поискусните купуваат ризли од трафики драгстори и сами ја ролаат со цигарче, фас итн,
а да ја земеш готова , кец -100 , 2че -200 итн, ефтино е ефтино е
затоа се повеќе и повеќе џанаци се движат по земјава си наша. трипаат со џоинт и дуваат на турбофолк,:vozbud: лижат степ( Спид ) и ја тресат вилициата како кучиња :):pos2:

abe najdobro e.....prvo 3 piva pa posle tointot:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

abe najdobro e.....prvo 3 piva pa posle tointot:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ептен ке те вози џоинтот така ( како на формула 1 ) лево десно , ке идес у Гаме Овер , па ке се будиш, важно ке се исфураш 1-2саат и си дераш даље:vozbud::vozbud:

Супер ти е странава.
Инаку,марихуаната е секогаш осудена од лугето што не ја пробале.Не свакаат за раобтите што ги дознаваш кога си хај.Типично секогаш ги гледате само негативните страни.Ке ти изгореле белите дробови,немало да ти функционира мозокот..блабла.Животот се живее еднаш.Природата ни ја оставила марихуаната за да можеме подобро да ја спознаеме и да можеме да живееме во симбиоза со неа.Замислете сите да пушеа марихуана.Немаше да се случи втората светска војнал,ке се избегнеа милион геноциди...LEGALIZEEEEEEEEE
Бај д веј,кај нас во велес е многу интересно за наогање ганџа.Некогаш за стотка имаш три џоинта,некогаш еден...воа онака само,пошто гледам дека пишуат каде колку пари е...

Fabullous_178 напиша:
Инаку,марихуаната е секогаш осудена од лугето што не ја пробале.
Инаку, не си во право. Имам неколку пати пробано, и сепак ја осудувам.
Fabullous_178 напиша:
Не свакаат за раобтите што ги дознаваш кога си хај.
Јас сФффффатив дека сум способна 15 минути да се смеам како идиот. Не дојдов до некое посебно просветление.
Fabullous_178 напиша:
Природата ни ја оставила марихуаната за да можеме подобро да ја спознаеме и да можеме да живееме во симбиоза со неа.
Природата ни го оставила и тутунот со кој редовно се труеме, отровните печурки што се вкусни првиот и последниот пат кога ќе ги изедеме. Не е толку добронамерна колку што мислиш.:)
Fabullous_178 напиша:
Замислете сите да пушеа марихуана.Немаше да се случи втората светска војнал,ке се избегнеа милион геноциди...
Yeah right. Можам да замислам само што ќе се десеше ако Хитлер го пукнел бед од марата.:icon_lol:

Сори може не сум прочитал назад, туку зашо ја осудуваш?
Затоа што е тотално непотребна глупост, од која немам апсолутно никаков ќар?:toe:

Доволно ми е што си ги трујам белите дробови со цигари, не сакам да си го пржам мозокот со ганџа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom